לבנות ולרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבנות ולרופאים
    חסרת סבלנות
    16/06/2009

הייתי בהריון פעם אחת וביום שבו הייתי אמורה לקבל (14 יום מהביוץ) היתה לי בטא 22 שהיא נמוכה מאוד ובכל זאת יומיים לפני כן עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי (פס בהיר מאאאאוד אבל פס וזה למרות שהבטא היתה נמוכה).
    היום אנחנו מנסים שוב להרות ומחר אני אמורה לקבל, בגלל כל מיני תופעות שהיו גם אז לא יכולתי להתאפק ועשית אתמול בדיקת הריון ביתית (גם יומיים לפני התאריך של המחזור) שמתאימה לביצוע 3 ימים לפני האיחור ויצא שלילי בוודאות, האם עדיין יש סיכוי להריון או שאם אז ברמת בטא כל כך נמוכה היה פס יומיים לפני ועכשיו אין אז כנראה שאין הריון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבנות ולרופאים

הוספת תגובה

• לחסרת סבלנות

הילה
    16/06/2009

שלום לך,
    מה שהיה בעבר לא אומר שום דבר לגבי עכשיו. יכול היות שכאשר אז עשית בדיקת הריון ביתית
    ויצאה חיובית בגלל הריון כימי , הבטא ירדה אחרי מס' ימים והתוצאה שקיבלת היא בטא
    נמוכה של 22.
    עכשיו עשית בדיקה יומיים לפני תאריך המחזור שיצאה שלילית - זה לא אומר שאת לא
    בהריון ,יתכן וערך הבטא נמוך עדיין שלא נותן תשובה חיובית בערכה ביתית. יש הריונות
    שמתחילים מבטא נמוכה , אולי הייתה השתרשות מאוחרת - יכולות להיות הרבה סיבות לבטא
    נמוכה בתחילת ההריון. הדרך הבטוחה לדעת אם את בהריון או לא היא לבצע בדיקת דם להריון
    14 יום לאחר הביוץ. אז תתעזרי בסבלנות ,ותעשי בדיקת דם ותדעי.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

חסרת סבלנות
    16/06/2009

תודה על התמיכה, בפעם ההיא זה לא היה הריון כימי אלא הריון הריון, הבטא התחילה נמוך אך הכפילה את עצמה או יותר נכון שילשה את עצמה כך שלמרות הבטא הנמוכה היה קו ולכן אני סקפטית לגבי שאהיה הפעם בהריון למרות שעשיתי יומיים קודם.
    אנסה להתאפק ולחכות לבוא המחזור שבתקווה לא יגיע. :-)
    תודה ובהצלחה גם לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא תקבלי מחר, בצעי שוב

ד''ר יזהר בן שלמה
    16/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו