נקודה בלב העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודה בלב העובר
    שירי
    16/06/2009

אני בהריון בשבוע 30. עשיתי סקירה ראשונה ושנייה והכל היה תקין (כולל אזור הלב). עשיתי גם אקו לב עוברי משום שבתחילת ההריון לקחתי כדור טופמקס וליתר ביטחון הופניתי לאקו לב ע"י המרכז הטטרולגי. גם האקו לב היה תקין.אתמול הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא המעקב שלי (היום אני בשבוע 30) ותוך כדי האולטרסאונד הרופא הבחין בנקודה לבנה בלב, אך לאחר מכן הוא ביטל זאת ואמר שזה "חסר חשיבות". שאלתי אותו האם עלי לפנות למישהו נוסף לחוות דעת או לקרדיולוג והוא אמר שאין צורך.אני קצת לחוצה, ושוקלת בכל זאת לבדוק זאת עם רופא נוסף, למי ניתן לפנות במקרה כזה? האם בכלל יש לפנות לרופא נוסף או שאם הרופא מעקב שלי אמר שאין צורך אז לא מומלץ לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודה בלב העובר

הוספת תגובה

• שתי סקירות הן די והותר

ד''ר יזהר בן שלמה
    16/06/2009

רצוי להאמין להן. מעבר לכך, הרופא המטפל שלך מצוייד במכשיר נחות בהרבה ביכולת האבחנה מן המכשירים ששימשו לסקירות. יתר על כן, גם הוא בסופו של דבר טען שמה שחשב שראה לא היה שם כלל.
    הרגעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו