בדיקת INOBIN - A

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת INOBIN - A
    סיגל
    17/06/2009

הריתי בגיל 35 ושבועיים, אני בשבוע 14, ביצעתי שקיפות עורפית תקינה (1 מ"מ + הודגמה עצם האף), סקר ביוכימי ראשון, והבנתי שקיימת בדיקה לחלבו מסוים שנמצא כשיש תסמונת דאון. האם אפשר לבצע את הבדיקה הזו יחד עם חלבון עוברי, ולייתר את הצורך בדיקור מי שפיר? (ההתלבטות שלי לגבי הדיקור נובעת מהגיל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת INOBIN - A

הוספת תגובה

• לדעתי

ד''ר יואב פלד
    17/06/2009

בגילך יש צורך לבצע בדיקת מי שפיר
    כך אני ממליץ לכל מטופלותי
    אשמח לבצע מי שפיר גם לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב להביט בסטטיסטיקה

ד''ר יזהר בן שלמה
    18/06/2009

אם כל החישובים מראים סיכון של אחד למספר אלפים, ואם סקירת המערכות תקינה לחלוטין, אפשר לקבל החלטה מושכלת, להמנע מן הדיקור. בשל העובדה, שהמדינה מעניקה את הדיקור בחינם מגיל 35 ואילך, לא ימצאו כמעט רופאים, שיסבירו לך, שהדיקור כמעט מיותר עד גיל 40, מחשש לתביעות. במציאות הנוכחית, ההחלטה היא שלך, וגם הילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לסמוך על סטטיסטיקה בבקשה

ד''ר יואב פלד
    18/06/2009

לפעמים זוכים לפעמים לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו