מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם להריוןלינור18/06/2009
שלום,
ידוע לי כי היה לי ביוץ(מחזור אחרון 14.5.09 ולפי דעתי ביוץ ב 4.6.09 ), ב14.6.09 קניתי מקלון הזהב שהראה פס שני מאוד חלש אך ברור לעין למחרת בבוקר אותו דבר
אתמול לא היה כלום -היום 17.6.09 עשיתי בדיקת דם ולהלן התוצאות:
estradiol 713
progesterone 24.1
beta <2
ידוע לי כי זה אומר שאין הריון אך האם בדקתי מוקדם מדי לאור תוצאות האסטרדיול ופרוגסטרון? הן לא נמוכות כמו לפני מחזור-בנוסף היום בבוקר בניגוב היה קצת דם וזה הפסיק ועשיו רק הפרשה חומה ,כאבי בטן קלים ,האם יהיה הריון פה? האם בדקתי מוקדם, מדוע הבדיקות הביתיות הצביעו על נוכחות כלשהיא של בטא כל כך מוקדם?
אודה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר אין הריון
ד''ר יזהר בן שלמה18/06/2009ויתכן שערכי ההורמונים האחרים גבוהים מפני שהייתה התחלה צנועה של הריון, שלא המשיכה.
לא נורא, יהיה בפעם הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה יש לי עוד שאלה
לינור18/06/2009-האם זו הפלה או מחזור -ומדוע מתחיל ולא ממשיך-האם יש סיבה ידועה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)