יחסי מין ודימום לאחר קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ודימום לאחר קיסרי
    הבר
    23/08/2007

שלום,
    אני שישה שבועות אחרי קיסרי. שתי סוגיות בהן אבקש לשאול ברשותכם:
    1, לאחר הניתוח היה לי דימום משך שלושה שבועות. לאחר מכן הפסיק לשבוע, ושוב החל דימום, ואפילו די אינטנסיבי, למשך שבוע וחצי. נכון לעכשיו עדיין יש לי הפרשה חומה - אדמדמה. האם זה בסדר שעדיין קיימים הפרשה/דימום ? האם הדימום השני שתיארתי לאחר ההפסקה של השבוע יכול להיות המחזור ? אם לא - תוך כמה זמן אמורים לקבל מחזור ?
    2. עם קיום יחסי מים בפעם הראשונה אחרי הניתוח (אחרי שישה שבועות) חשתי כאבים עם החדירה, כאילו קיימת היצרות של הנרתיק. האם נורמלי ? ממה נובעים הכאבים ?

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    23/08/2007

הדימום השני לא בהכרח מחזור.
    לאחר לידה מקבלים מחזור 1-3 חודשים אם לא מיניקים ותקופה ארוכהיותר אם כן מיניקים.
    בקיום יחסים לאחר הלידה יהיו כאבים מאחר והנרתיק חסר את הלחות וההשפעה ההורמונלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

הבר
    23/08/2007

תודה על תשובתך. מבקשת לדעת בהמשך לה, מה גורם להעדר לחות בנרתיק כפי שציינת לאחר הלידה(קיסרי) וכמה זמן מצב זה אמור להימשך ?
    כמו כן - האם נורמלי שיש עדיין דימום / הפרשה חומה - אדמדמה שישה שבועות אחרי הלידה (קיסרי) ומתי אמורה להיפסק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו