הפרשה לאחר הפריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה לאחר הפריה
    בתאל
    18/06/2009

החזרת עובר בן שני תאים 3/6 אמורה לעשות כבר בדיקת דם , קיבלתי אוביטרל הארון לפני 8 ימים אני עם נרות תמיכה אוטוגסטרן, שבועיים מיום ההחזרה הופיע בניגוב בלבד הפרשה חומה שמיד הפסיקה , בצהריים לא לקחתי נר , בערב כן , כאבי מחזור שבאים והולכים יש תמיד עוד ממהלך הטיפול, אני מרגישה תנועות ברחם מוכרות שאני עומדת לקבל וחוששת שמא הנרות הן שכאילו מעכבות המחזור? כמו כן רוצה לדעת לכמה זמן מיום החזרת העובר הנרות יכולות לעכב המחזור?
    אודה לכם אם תתנו אור קצת לשאלותיי עד לתוצאות בדיקות הדם, כי אני חוששת ומבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה לאחר הפריה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

בתאל
    18/06/2009

אני חושבת שאולי כדאי שאפסיק התמיכה השאלה אם בכל זאאת יש הריון האם עלול להיגרם נזק לעובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה.

ד``ר איילון לחמן
    18/06/2009

לנועם שלום.
    מטרת הטיפול התמיכתי היא כמובן לעזור בקליטה ובשמירה על ההריון.ההרגשות שאת מתארת ברחם יכולות להיות מהשתרשות ההריון,אז למה להפסיק הטיפול לפני שיודעים חד משמעית על כן או לא הריון?.תוכלי כמובן להתיעץ עם המקום בו טופלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו