מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכפלהמולי18/06/2009
שלום לרופאים הנכבדים,
בת 32 (הריון שני , הריון קודם לפני 3 חוד' - לא התפתח ,עברתי גרידה שב' 10, )
כיום הנני בשבוע 5 בדיוק. (מחזור אחרון 14.5.09 )
ביוץ בוודאות חל ב - 26-27/5
בתאריכים הבאים ביצעתי בדיקת בטא :
11.6.09 - 54 (16 יום לאחר ביוץ )
14.6.09 - 149
16.6.09 - 327
והיום 18.6.09 - 508
שאלותיי הן , האם לאור העובדה שאני בשבוע 5 בדיוק, עם בטא כזו נמוכה, יש סיכוי להריון הזה להחזיק מעמד ?
האם בטא לשבוע כזה היא תקינה למרות שלא הייתה הכפלה מלאה מהערך הקודם ?
מה הסיכוי להרין זה , אני הבנתי כי על מנת לראות דופק יש להמתין לשבוע 6 - 7
וזה מתרחש בערכים של מעל 13000
אני רוצה בבקשה לדעת , כל הזמן אני שומעת שלא משנה הערך של הבטא חשוב ההכפלה , אולם אני מבולבלת ,
לאור הבטה הנמוכה כרגע , גם אם היא תוכפל ולא תגיע ל 13000 עד לשבועות 6 או 7 , עדיין אפשר יהיה לראות דופק ?
תודה על תשובתך מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר יזהר בן שלמה18/06/2009ההכפלה של פי 1.5 לפחות ביומיים מעידה על תקינות. הערכים הנמוכים מעידים על כך שכנראה הביוץ היה יותר מאוחר מן המחושב. אין לך מה לדאוג, נראה שהכל הולך טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקר ,כרגיל שוב הצלחת להרגיע
מולי18/06/2009ושתדע שבזכותך הסוף שבוע שלי יעבור באופן רגוע,
הורדת לי את רמת הלחץ.
על כך אני מוסרת לך אלפי תודות.
מאחלת לך סופ"ש נפלא,
אתה איש יקר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)