מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתהילדה בת 3020/06/2009
אני בת 30. נשואה כבר מספר שנים. עד לא מזמן דחיתי את השיחות על הריון וילדים עד שכבר לא היתה לי בריריה. בעלי רוצה מאוד ואני לא יודעת מה אנ ירוצה. מעולם לא ראיתי את עצמי עם ילדים. למה? לא יודעת. פשוט לא ראיתי. תמיד עניינו אותי דברים אחרים. את האחריינים שלי ואת אחיות שלי אני אוהבת מאוד. מטורפת עליהם ומוכנה לתת להם את עולמי. ולמרות החמימות שקיימת בי אנ יעדיים לא מתחברת לרעיון שאנשא תינוק בבטני, אעבור לידה..... מאוד קשה לי כי אנחנו מנסים כבר שנה ולא הולך ואנ יכל כך פוחדת מהרגע שבעלי יציע ללכת ולבדוק אם יש בעיה. אין לי כוח לעבור את הסבל הזה. ההתאמצות הזאת למשהו שאנ חושבת שאני מפחדת ממנו. קשה לי לדבראיתו כי כבר עברנו את זה כמה פעמים עד שאזרתי אומץ וקיבלתי החלטה שאני עושה את זה בשבילי כדי שלא אצטער כשאהיה מבוגרת. הרי אני אוהבת בני אדם ומאוד משפחתית. ואני משכנעת את עצמי שעם התהליך אתרגל כלכ מצב. יש מישהי שמבינה על מה אנ י מדברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה ועוד איך מבינה
טלי20/06/2009אני בת 38 נשואה שנתיים וחצי, אחרי שנתיים של טיפולים נכנסתי להריון , עכשיו חודש שביעי.
גם אני לא ראיתי את עצמי בהריון, פחדתי איך אני ארגיש, מראה של אישה בהריון אפילו דחה אותי
(זה לא יפה להגיד את זה אבל אני אמיתית...), לא יכולתי לדמיין את עצמי עם בטן ענקית....וכן בדיוק כמוך משוגעת על האחיינים שלי ועל הילדים של חברות שלי, אבל מה לעשות פחדתי.
גם עכשיו אני לא ממש קולטת שיש לי עובר בבטן, שלשום הייתי במרכז לבריאות האישה והאחות שאלה אם נרשמתי לקורס הכנה ללידה, ישבתי פעורת פה ...מה קורס הכנה ללידה ...והיא אמרה
"חביבתי את עוד חודשיים יכולה ללדת" היא נתנה לי חוברת ובה כתוב מהם הסימנים לתחילת לידה ,איך מזהים ומתי יוצאים עם תיק ארוז לביה"ח....ואני עדיין המומה.
חביבתי , את לא היחידה במצב הזה ..תירגעי . אם את חושבת שבעוד שנה או שנתיים תהי מוכנה יותר את טועה!!! אני בחודש שביעי ועדיין לא בשוק. קפצי למיים, אל תתמהמהי ככל שהזמן עובר
הסיכוי שתצטרכי טיפולי פוריות גדל, את בת 30 עדיין צעירה.
קדימה לדרך ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
טלי20/06/2009התכוונתי שאני בחודש שביעי ועדיין בשוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)