מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספת ברזל בהיריון שבוע 34דנה22/06/2009
שלום רב,
רופא הנשים רשם לי תוספת ברזל בשם פרוגראד פוליק בנוסף לפרנטאל שאני לוקחת. עקב בעיות עם הכדור והתייעצות עם משרד הבריאות (הרופא בחופש...) קניתי ברזל רך של חברת אלטמן. השאלה היא כזו: בפרוגראד יש 105 מ"ג נטו ברזל ואילו בברזל הרך יש 30 מ"ג לכדור. הבנתי שהספיגה של הברזל הרך היא יותר טובה, השאלה היא האם לקחת שני כדורים של ברזל רך?
תודה ולילה טוב,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל.
ד``ר איילון לחמן22/06/2009לא ציינת רמת ההמוגלובין שלך.אם מאד נמוכה שווה לקחת שני כדורים אבל לא ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת המוגלובין
דנה22/06/2009רמת ההמוגלובין הייתה 11. ועוד שתי שאלות בבקשה: למה לא שני כדורים ביחד? אני לוקחת את הפרנטל ביחד עם הברזל הרך כדי להימנע מ"האיסור" של מוצרי חלב עם ברזל. האם זה יכול לגרום למצב של עודף ברזל אם אני אקח שני כדורי ברזל רך + הכדור של הפרנטל?
תודה ויום טוב,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
יעל22/06/2009כתבת שיש בעיה עם כדור הפרוגראד-את יכולה לומר לי מה הבעיה בדיוק?
אני אמורה לקחת את הכדור עוד כמה ימים ואני תוהה איזו בעיה יכולה להיות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור ברזל
דנה22/06/2009כל אחת מגיבה באופן שונה לכדור ברזל. באופן כללי הוא עלול לעשות כאבי בטן ועצירויות, ולכן אני העדפתי לקחת ברזל רך שמקטין את התופעות האלו.
יום טוב,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת המגולובין- שואלת שוב...
דנה22/06/2009רמת ההמוגלובין הייתה 11. ועוד שתי שאלות בבקשה: למה לא שני כדורים ביחד? אני לוקחת את הפרנטל ביחד עם הברזל הרך בארוחת צהריים כדי להימנע מ"האיסור" של מוצרי חלב עם ברזל. האם זה יכול לגרום למצב של עודף ברזל אם אני אקח שני כדורי ברזל רך + הכדור של הפרנטל?
תודה ויום טוב,
דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)