מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור מי שפירחגית22/06/2009
מה אחוז הסיכון להפלה עקב הבדיקה,1:200 או 1:1000(בהנחה שהרופא עם הרבה ניסיון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר קרוב ל אחד ל1000
ד''ר יואב פלד22/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א', בקשר לדיקור מי שפיר- המלצה
סיון23/06/2009ביצעתי בעצמי דיקור מי שפיר (שבוע 18) לפני 5 ימים. אני רוצה לומר שאני מרגישה מצוין, הבדיקה הרבה יותר מפחידה ממה שהיא. חשוב באמת לקחת רופא טוב, כזה שמבצע דיקור לפחות אחת לשבוע.
אישית, אני ממליצה בחום רב על פרופ' אוריאל אלחלל מביה"ח הדסה בירושלים, אליו הגעתי דרך המלצה של חברה. מדובר במומחה ששמו הולך לפניו, אבל הייתי חייבת לרשום בעצמי, כי מעבר למקצוענות הבלתי מתפשרת שלו, הוא ניחן בתכונות אופי, שרק מעטים מהרופאים שנתקלתי בהם בחיי (אמנם לא הרבה, תודה לאל) ניחנו בהן. הוא רגיש וחם, מסור ואמפתי. ביום הדיקור הוא הוריד את רמת הלחץ אצלי ואצל בעלי לכמעט אפס. הרגשתי ממש בטוחה תחת ידיו. לפני הדיקור, בכל פעם שהתקשרתי נעניתי מיד, והוא שמח לענות בסבלנות יתרה לשאלותיי, ולאחר הדיקור ניהלתי עמו שיחות טלפון והתכתבויות בהודעות טקסט. למחרת יום הדיקור, בשעה 8:00 בבוקר, פרופ' אלחלל טלפן אליי מיוזמתו לשאול לשלומי. הוא באמת אדם מקסים!
מיותר לציין שהכול עבר חלק, תודה לאל, ואנחנו אחרי זה (למרות כל החששות שלפני). התופעות הבלתי רצויות לא הופיעו אצלי. כעת נותר רק להמתין לתוצאות ולקוות לטוב.
אם כבר מבצעים את הבדיקה הזו, שהיא לא ממש נעימה, אז לעשות אותה רק אצל רופא מומחה, ורצוי גם אצל רופא עדין, מתחשב, אנושי ומסור כמו פרופ' אלחלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
ח23/06/2009הרבה תודה על ההמלצה החמה.
כבר קבענו לרופא שיש לו הרבה נסיון ואני מקווה שילך חלק.
שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא', שיהיה לכם רק בריאות והצלחה
סיון23/06/2009השתדלי להישמע להוראות, שהן כלל לא מחמירות. ב- 24 השעות הראשונות השתדלי להיות במנוחה מוחלטת. אני למחרת בבוקר כבר התקלחתי... אין לי ספק שתרגישי טוב והכול יעבור חלק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)