מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות בהריוןלילך24/06/2009
שלום לכולם
האמת שאני בבעיה כי אני לא יודעת איזה שבוע אני אני רק יודעת שביום חמישי שעבר עשיתי US
והרופא ראה שק הריון ושק חלמון
בשבוע הבא יש לי תור לרופא אני גם אעשה בטח US כדי לראות אם משהו התשנה.
בכל מקרה יש לי את ההפרשות האלה השאלה אם הן מראות על בעיה מסויימת או שזה אמור להיות ככה.
אשמח אם תגידו לי מה זה אומר ואם יש שק הריון ושק חלמון איזה שבוע אני
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הריון ניתן לחשב לפי תאריך וסת
tuly8225/06/2009את יכולה להשתמש במחשבון הריון (תחפשי בגוגל "מחשבון הריון") ולדעת מהו גיל ההריון המשוער.
הדימומים בשליש הראשון אינם נדירים אבל דורשים מעקב רפואי. אם הדימום לא מתחזק ואין כאבים את יכולה לחכות לתור שנקבע לך מראש ולעדכן את הרופא (או לעדכנו טלפונית). כשלי היה דימום (עד שבוע 12) הרופא אמר לי שמומלץ לא לבצע פעילות גופנית מאומצת ולא יחסי מין
אם את מודאגת (או יש שינוי לרעה) אז תקדימי את התור ותשאלי את הרופא מה מותר/אסור עקב הדימום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
לילך ברהום25/06/2009ההפרשות של הן לא דימום הם הפרשות חומות של לפני דימום של מחזור ממש לא דמם
אני מבינה מה את אומרת אבל לא ענית על השאלה שלי כי שוב אין לי דמם רק הפרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונו לאותו הדבר
tuly8225/06/2009פשוט אני קוראת לזה "דימום חום" (כי זה לא דם טרי).. זה בדיוק מה שהיה לי..
הייתי הולכת להיבדק בכל מקרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות.
ד``ר איילון לחמן25/06/2009שלום..
הפרשות חומות הן לא משהו תקין בהריון.ממליץ שתגשי להיבדק.ברוב המקרים אין בעיה מיוחדת ואנו ממליצים על מנוחה. לעיתים כן יש בעיה והטיפול בהתאם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הכל חזר למצב נורמלי
לילך ברהום25/06/2009בינתיים הבוקר האם עדין כדאי לגשת להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)