שבוע 39+2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 39+2
    נטלי
    25/06/2009

שלום רב

שבוע 39+2...הרופאה שלחה אותי לביצוע מעקב שיגרתי תכוף החל משבוע 39+ במיון יולדות ללא כל בעיה חריגה. ואכן כך עשיתי אתמול. תחילה המוניטור הראה דופק גבוה של העובר שהתאפיין בתזוזות ותנועות רבות...חזרתי על המוניטור פעמיים עד שהראה דופק יציב ותקין ורק אז שוחררתי. המוניטור הראה גם פעילות רחמית שהרגשתי אותם יותר כהתקשויות ולא ככאב שעובר מהגב אל הבטן, כפי שצירים צריכים להיות. הרופא הציע לבדוק לי פתיחה אך סירבתי. ובכך שוחררתי הביתה עם המלצה לשתייה מרובה, מעקב אחרי תנועות עובר והכי חשוב במקרים של צירים סדירים לחזור מיידית.

אני מרגישה רק התקשויות , אומנם לעיתים סדירים כל 5-6 דק', אך לא כואבים למשך שעה, שעה וחצי ובסוף נעלמים. האם גם במקרה כזה לפנות לחדר לידה? או רק כשזה ממש כואב? אני מפחדת להגיע מאוחר בהנחה שזו לידה שלישית שלי. האם אפשר לקוות שאכן הלידה שלי קרבה? כבד לי קשה לי ובא לי לסיים את ההריון כבר:(

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 39+2

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר דורון רוזן
    25/06/2009

סף הכאב שונה מאישה לאישה ולא ניתן להעריך האם יש פתיחה וכמה. חבל שלא הסכמת להבדק אמש. חוששני שאין ברירה ועליך לגשת שוב ולהבדק, במיוחד שזו לידה שלילית (אבל כבעלת נסיון את אמורה לדעת זאת כבר....)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו