שאלה דחופה-בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה-בבקשה!
    גילי
    26/06/2009

שלום
    גיליתי רק השבוע שאני בהיריון ואני בשבוע 5(בחישוב מתאריך וסת אחרונה).
    במהלך השבוע בדקתי שלוש פעמים בטא, כל יומיים והיו הכפלות יפות. אבל, מהשבוע, כאשר אני מתאמצת בשירותים-סליחה על התיאור-לקקי) בניגוב אני רואה כתם דם אדום טרי. לאחר הניגוב, לא חוזר יותר. כשסיפרתי לרופא על הדם, הוא אמר שייתכן וזה סימן לא טוב ושלח לבדיקת דם- הבטא עלתה והוא היה מרוצה.
    היום שוב, התאמצות בשירותים ולאחריה דם+כאבים באזור פי הטבעת.ואני לא יודעת מה לעשות-אני דואגת נורא.
    והרופא בחו"ל.
    זה נשמע מדאיג?
    אשמח לתשובה,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה-בבקשה!

הוספת תגובה

• לא נראה לי שיש מה לדאוג

sol
    26/06/2009

היי גילי. קודם כל - מזל טוב!! שיהיה בשעה טובה על ההריון.
    לי זה נשמע כמו טחורים, או איזשהו פצע בפי הטבעת. אם זה כל פעם קורה אחרי יציאה, ואת רואה שזה דם טרי מהאיזור ההוא, אז סביר להניח שזה מהמאמץ. לא נראה לי שזה שמהו שקשור להריון. גם לי זה היה קורה פעמים רבות במהלך ההריונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדאיג

ד''ר יזהר בן שלמה
    29/06/2009

נשמע שאת סובלת מעצירות. כדאי שתתחילי לאכול כששה שזיפים מיובשים ביום ותשתי הרבה מים. זה יפתור את העניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו