האם זה הגיוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה הגיוני?
    dana
    27/06/2009

אני בת 45ניש לי איחור חודש לא התייחסתי לאיחור למרות שאף פעם לא היה לי איחור משמעותי,היו ליבחילות מידי פעם זה קורה לי גם לפני מחזור חברה הלחיצה אותי שכדאי לעשות בדיקת הריון .קניתי מקלון הזהב היה לי קו אחד ברור ולאחר שניה יצא עוד קו ורוד בהיר מאוד האם יתכן שזה הריון ואם כן אך יכול להיות קו חלש מאוד לאחר איחור של חודש? אנא תענו לי בהקדם כי אני בלחץ נוראי . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה הגיוני?

הוספת תגובה

• כנסי..

נטלי
    27/06/2009

אם הבנתי נכון אז איחור של חודש זה פספוס של ווסת אחת..וכל עוד יצא פס גם אם הוא חלש אז הוא נשאר פס.
    אל תדאגי בהריון שלי גם בבדיקה ראשונה באיחור של שבועיים וחצי יצא לי פס חלש...לכן הכי בטוח לבצע בדיקת דם. לפעמים ריכוז הורמון ההריון בשתן לא כ''כ חזק וזה תלוי מתי ביצעת את הבדיקה , בשתן הראשון של הבוקר או בהמשך היום? בדיקת דם כמותית תתן לך את התשובה הבטוחה והאמינה ביותר. לשם כך תפני לרופא/ ה שלך .בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קו

ד''ר דורון רוזן
    27/06/2009

סביר שלו אבל מציע לבצע בדיקת דם להריון שהיא הרבה יותר מדויקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בכל זאת הסיבה לקו

dana
    27/06/2009

אם יש איחור וגם פס חלש מה זה יכול להיות אם לא הריון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו