הנקה ועישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ועישון
    מיכ
    24/08/2007

היי,
    אני אמא לילד מתוק ומקסים בן כמעט 5 חודשים. בעבר לפני ההריון אהבתי לעשן גראס מידי פעם. כמובן שלא נגעתי בזה במהלך ההריון ואחרי הלידה. כיום אני עוברת להנקה חלקית (הפוצפון נכנס למעון - מה לעשות! אין לי ברירה) שמשולבת עם סימילאק, כך שיוצא שהוא יונק ממני קצת בבוקר וקצת בערב.
    רציתי לדעת מהן ההגבלות / השפעות על עישון גראס והנקה - יש לי אירוע ובא לי לעשן....

חשוב לציין שיעברו משהו כמו 7 שעות בין העישון להנקה ושאני ממש לא רוצה לעשות שום דבר שיסכן את האפרוח! אז אני גם יכולה לוותר, אבל אשמח לשמוע מה אתם יודעים על השפעות בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ועישון

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

דניאל
    24/08/2007

בשקיפות נמצא סיכוי של 1-8000
    ובסקירה הוא הפחית את הסיכוי פי חמש לתסמונת

אני מתכוונת כמובן לעשות גם את החלבון עוברי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומלץ

ד''ר בני שכטר
    25/08/2007

שלום לך!
    את בהחלט מסכנת את הפיצפון. החומר הפעיל בגראס נמצא עדיין במחזור הדם שלך לזמן לא ידוע. איני יכול להגיד לך האם אחרי 7 שעות או 12 שעות. למה לקחת צ'אנס?
    איני בא להטיף מוסר לגבי השימוש בסמים (מה לעשות גראס עדיין נחשב לסם) אבל בטח בזמן טיפול בילדים, נראה לי לא לענין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו