מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה את עזרתכםאני28/06/2009
שלום לכולם,
כבר קרה פה למישהי שלפי חישוב המחזור היא הייתה אמורה להיות בשבוע מסויים ולעומת זאת לפי US היא שבוע אחרונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרה גם קרה
טלטל28/06/2009כמובן
הUS הוא הקובע ולא החישוב!!
לפעמים יש הבדלים בין טכנאית טכנאית ובין בדיקה לבדיקה.
בהצלחה להריון תקין עגול ומשעמם
טלטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה טלטל
אני29/06/2009תודה טלטל,
אני כבר מטפסת על הקירות, ויש לי אולטראסאונד נוסף רק ביום רביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה גם לי
לי28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל הריון.
ד``ר איילון לחמן29/06/2009למתוחה שלום.
בדיקת העל קול אכן היא הבדיקה הקובעת משום שהיא קובעת הגיל היותר מדויק של העובר ,קרי התפתחות ההריון.הסיבה לכך היא שאין אפשרות מדויקת אחרת לדעת את מועד הביוץ וההפריה של תחילת ההריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לחמן שלום
אני29/06/2009בהמשך לתשבותך, האם יתכן שעקב כך שאולי ההריון צעיר ממה שחשבה הרופאה היא אבחנה דופק עובר איטי לעומת מה שציפתה למצוא או שברגע שרואים דופק הוא אמור להיות חזק? (נניח דופק של שבוע 5+ לעומת דופק של שבוע 7).
מעבר לכך, האם באמת יכול להיות הבדל בין מכשור אחד לשני ובין טכנאי אולטראסאונד לאחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק.
ד``ר איילון לחמן29/06/2009למתוחה שלום.
דופק נראה באופןברור ותקין משבוע 6+3.בודאי יכול להיות מעט הבדל בין בודקים שונים.
אנא צאי מהמתח.-בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד :)
אני29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)