כאבי גב מוזרים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב מוזרים...
    מאיה
    29/06/2009

אז ככה מזה כמה ימים (מיום חמישי בערך) יש לי מין כאב/הרגשה מוזרה בגב..אני אנסה לתאר את זה... זאת הרגשה שמופיעה כמעט כל הזמן...במיוחד אם אני מתכופפת או מבצעת כל מאמץ פיזי...אפי' הקטן ביותר (הרמת 2 צלחות )

התחושה מופיעה בצידי הגב התחתון (בין המותן לגב..) ביומיים ההראשונים זה הרגיש יותר כ"עיקצוצים" כאילו משהו מבפנים מושך לי שריר דק כלפי פנים... (אני יודעת שזה נשמע מוזר..)

כיום אני מרגישה כאילו פשוט נתפסים לי חלקים מאוד קטנים באזורים האלה לכמה דק' ומשתחררים.

כעקרון זה כמעט ולא כואב ולא מפריעה לתפקוד..אבל בכ"א אני רוצה לדעת שזה לא משהו חריג

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב מוזרים...

הוספת תגובה

• לא חריג

ד''ר יזהר בן שלמה
    29/06/2009

מוכר ולא מדאיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה...ועוד משהו

קרן
    29/06/2009

אני שמחה לשמוע שזה לא משהו חריג (פשוט ההריון קודם לא חוויתי את זה) אשמח רק לדעת ממה זה נובע ומה (אם בכלל)אפשר לעשת כדי למנוע את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו