מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות בחזה לאחר ביוץענת30/06/2009
אתמול בבוקר/צהריים היה לי ביוץ ומאוחר בערב התחילה לי רגישות בפיטמות, האם יכול להיות שהתבצעה הפריה של הביצית וכבר מתחילים הסימנים של הריון? קראתי שברגע שיש הפריה הגופיף הצהוב מפריש פרוגסטרון (אם אני לא טועה) שגורם גם לרגישות בחזה, האם יתכן שכל כך מהר? במידה ואין הפריה הגופיף הצהוב לא מפריש את ההורמונים?
חשוב לי לציין שהייתי בהריון פעם אחת בלבד והיתה לי רגישות בפטמות ובהמשך בחזה עוד לפני תאריך המחזור וחוץ מזה לעולם אין לי רגישות לא לפני מחזור ולא בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בחזה
אלה02/07/2009שלום ענת!
אני בשבוע 4+3 וסת אחרון ב 1.6 הביוץ היה ב 12.6 ואחרי כמה ימים
(לא למחרת) יום יומיים היתחיל הכאב בחזה וידעתי שאני בהריון, ב 26.6 עשיתי בדיקות דם.
אני מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה
ענת02/07/2009תודה על התשובה, בהריון הקודם (היחידי) עוד לפני האיחור במחזור היתה לי רגישות בחזה כולו והוא ממש גדל אבל לא זוכרת כמה זמן לפני תאריך המחזור, הפעם כמה שעות אחרי הביות התחילה לי רגישות אבל רק בפטמות ועדיין נמדכת ואני היום 3 ימים מהביוץ ולעולם לא היתה לי רגישות בפטמות ו/או בחזה לפני מחזור ובכלל. האם יתכן שזה סימן להריון? אני כל כך מקווה וחסרת סבלנות ולא יכולה לחכות עד הבדיקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
מיכל07/02/2011הי ענת,
אמנם כתבת מזמן אבל אני מרגישה שתארת את מה שאני חווה - כאבים בפטמות.
האם היית אכן בהריון?
ביי מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)