פקק רירי?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקק רירי?!
    נטלי
    30/06/2009

שלום ובוקר טוב
    היום זה יום הלידה המשוער שלי- כאמור שבוע 40
    אין לי שום סימנים של לידה:( לא צירים לא התקשויות ...פשוט כרגיל...אני יודעת שזה די שכיח ושיש להמתין בסבלנות ולהיות במעקב קפדני.
    שאלתי היא לגבי הפקק הרירי. אני מתנצלת מראש על השאלה הבוטה.
    האם הפקק הרירי חייב להכיל דימום קל כלשהו או הפרשה ורודה? מאתמול בערב התחילה אצלי הפרשה דמוי ג'לי (מתנצלת על התיאוררר)...אך ללא כל הפרשה ורודה או משהו שמסמל דמם. הפרשה זו נמשכה קצת בבוקר והפסיקה. התלוו לזה כמה כאבי גב קלים שעברו מעצמם. יכול להיות שמדובר אכן בפקק הרירי?!
    תודה רבה, נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקק רירי?!

הוספת תגובה

• אם זה הפקק?

ליזי
    30/06/2009

מניסיון של כולם אם זה הפקק הרירי או לא הפקק הרירי מבטיחה לך שתלדי תוך שבועיים שיהיה במזל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עקרוני

ד"ר בן שלמה
    01/07/2009

אם אין צירים ואין דליפת מים ברורה או דמם ממש, שימי לב לתנועות העובר והמשיכי לחכות. הגיעי לביקורת על פי המלצת רופאך בעוד מספר ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו