דחוף לא עונים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף לא עונים לי
    תמי
    01/07/2009

למה לא עונים לי שאלתי לגבי דפיקות לב מואצות והרגשה כאילו אני עובדת לקבל הדקפת לב האם זה נורמלי תענו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף לא עונים לי

הוספת תגובה

• עניתי

ד"ר בן שלמה
    01/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי

רוני
    02/07/2009

אכן יש לבדוק מה הרופא אומר אבל שימי לב אם זה קורה לך אחרי אוכל או פעילות מסוימת. בעיקר אחרי ארוחות כבדות או אחרי מתוק... לי התחושות שאת מתארת נובעות, ככל הנראה, מעלייה בסוכר. כך היה לי בהריון ראשון ואז גילו סכרת, וכעת בתחילת הריון זה וכבר יש לי את התחושות האלו שמתאמתות כל פעם בבדיקת הסוכר (יש לי מכשיר בבית אז קל לי לבדוק). תנסי לבדוק אם זה קורה בסיטואציות מסוימות ואם אחרי אוכל - תפני את תשומת לבו של הרופא לכך.
    אגב, כעת מספיק שאני אוכלת לפי הדיאטה שאני יודעת שצריך לשמור עליה - ואין לי את התחושות האלו יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו