מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!! - תוצאת שקיפות עורפית 5.9טלי02/07/2009
שלום,
אני בת 23 בהיריון מס' 1,בשבוע ה-18 להיריון וחיה בארה"ב. בשקיפות העורפית נתגלה 5.9 מ"מ, תוצאה מלחיצה מאוד וכרגע אני בדרך לארץ להמשך בדיקות אשר יפריכו או יאששו את החששות.
אילו בדיקות עלי לעשות?
מה הסיכוי לעובר בריא עם תוצאה זו של השקיפות?
אשמח לעצות בהקדם האפשרי,
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף.
ד``ר איילון לחמן02/07/2009לטלי שלום.
הבדיקה החשובה והמיהמנה ביותר הינה בדיקת מי השפיר,אשר תראה באופן חד משמעי באם העובר בריא או חס וחלילה פגוע.זאת במקביל לבדיקות על קול.(אגב אם תרצי אבצע זאת עבורך.).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשקיפות 5.9
טלי07/07/2009ראשית תודה על התייחסותך הרצינית והמהירה, זה בהחלט הנחה אותי..
ביום ראשון ניגשתי לייעוץ גנטי בביה"ח "הדסה עין כרם" שם הפנו אותי לבדיקת מי שפיר ובדיקת אקו לב עוברי.
אתמול ביצעתי את שתי הבדיקות. בבדיקת האולטרסאונד אקו לב עוברי נתגלה חור של כ-2 מ"מ במחיצה, אשר לפי הסבר הרופא ייתכן וייסגר עד הלידה.
שאלותי הן:
1. האם מום זה בלב מצדיק את תוצאת השקיפות העורפית, 5.9?
2. האם מום לב מסוג זה מופיע בד"כ בליווי תסמונת דאון?
3. האם ילד עם מום בלב כגון זה יכול לחיות חיים רגילים? היכן אוכל לקרוא על הנושא?
בתודה מראש על זמנך,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)