מודאגת לגבי ד"ר בולדס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת לגבי ד"ר בולדס
    לונה
    02/07/2009

אני צפויה לעבור בעוד 3 שבועות סקירת מערכות מורחבת אצל ד"ר בולדס. קבעתי תור אצלו לאחר ששמעתי ממספר אנשים ברחבי האינטרנט שהוא טוב. גם רופאת הנשים שלי אמרה שהוא בסדר גמור.
    חשוב לציין שהיה קשה לקבוע את התור כיוון שיש עומסים רבים של תורים לא רק אצלו אלא גם אצל רופאים אחרים המבצעים את הבדיקה.

לפני יומיים סיפרתי לטכנאית הUS נשים שלנו בקופת החולים שאת התור קבעתי אצלו והיא עשתה פרצוף חמוץ. שאלתי אותה למה והיא ענתה שהיא לא אוהבת אותו, יש לה ניסיון לא טוב איתו ושהיא לא יכולה לפרט למה.

מעבר לעובדה שזה מאוד לא מקצועי להתנהג ככה, עכשיו אני מרגישה ממש מבולבלת. כל אחד אומר משהו אחר. זו בדיקה מאוד יקרה, על חשבוני בלבד, שאני מחכה לה מזה זמן רב וכעת אין אפשרות לקבוע אצל מישהו אחר. אני פוחדת שלא אוכל לסמוך על תשובותיו....

האם אתם מכירים את הרופא ותוכלו לומר לי דעתכם או שזו אינה הבמה לכך? אני פשוט כבר לא יודעת את מי לשאול ולא רוצה לפספס שום דבר.. אחרי הכל מדובר בחיים שלי, בתינוק שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת לגבי ד"ר בולדס

הוספת תגובה

• רופא מעולה עתיר ניסיון

ד''ר יואב פלד
    03/07/2009

היי רגועה
    תהני מהבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף להמלצה החיובית

ד''ר יזהר בן שלמה
    03/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :-)

לונה
    03/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו