משקל עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל עובר
    יפעת
    05/07/2009

שלום רב,
    אני בשבוע 38 +2 בבדיקת אולטאסאונד בשבוע 37+ 5 ימים נאמר לי שהעובר שוקל בערך (לא נאמר לי מה המשקל המדוייק) 2500 גר' ובמעקב ההריון נרשם מתאים לשבוע 36 (יכול להיות שזה היה קצת יותר מ-2500 אבל לא הרבה).
    בשבוע 34+ 5 ימים בהערכת משקל נאמר לי שהעובר שוקל 2314 גר' לפי (AC,FL,HC,BPD )
    והיה נתון נוסף שהעובר שוקל 2384 גר' לפי (AC,FL )
    עד שבוע 31 הכל היה רגיל ותמיד נאמר לי שהעובר גדול בשבוע.
    שאלתי היא מה עלי לעשות מכיוון שהרופא שלי אומר שאם העובר הגיע למשקל של 2500 גר' זה בסדר ואין לי מה לדאוג.
    רצוי לציין שזה הריון שלישי שלי וההריונות הקודמים הסתיימו במשקלים של (3160,3250 )בזמן וקצת אחרי הזמן.
    האם עליי לדאוג או פשוט לחכות לרגע המתאים? הרופא המשיך איתי כרגיל ולא נראה לי שמשהו הדאיג אותו.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל עובר

הוספת תגובה

• צמיחה

ד''ר דורון רוזן
    05/07/2009

הקצב היה אכן תקין לחלוטין עד לפני 3 שב' וכעת יש ספק האם הואט. בתחושה שלי מה שנעשה לך בבדיקה האחרונה לא היה ממש מסודר ומקצועי ולכן אפילו לא נתנו לך משקל מדויק. מציע שתבצעי הערכה נוספת שכן למרות שאכן 2500 גר' זה משקל תקין לסוף ההריון קצב הצמיחה הקודם ומשקלם של ילדיך הקודמים מצביעים על כך שצפוי היה להיות יותר לכיוון 2800-2900
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת

יפעת
    05/07/2009

ראשית תודה על התשובה.
    השאלה שלי היא במידה ואני לא עושה כלום אני מסכנת את ההריון???
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו