מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל עובריפעת05/07/2009
שלום רב,
אני בשבוע 38 +2 בבדיקת אולטאסאונד בשבוע 37+ 5 ימים נאמר לי שהעובר שוקל בערך (לא נאמר לי מה המשקל המדוייק) 2500 גר' ובמעקב ההריון נרשם מתאים לשבוע 36 (יכול להיות שזה היה קצת יותר מ-2500 אבל לא הרבה).
בשבוע 34+ 5 ימים בהערכת משקל נאמר לי שהעובר שוקל 2314 גר' לפי (AC,FL,HC,BPD )
והיה נתון נוסף שהעובר שוקל 2384 גר' לפי (AC,FL )
עד שבוע 31 הכל היה רגיל ותמיד נאמר לי שהעובר גדול בשבוע.
שאלתי היא מה עלי לעשות מכיוון שהרופא שלי אומר שאם העובר הגיע למשקל של 2500 גר' זה בסדר ואין לי מה לדאוג.
רצוי לציין שזה הריון שלישי שלי וההריונות הקודמים הסתיימו במשקלים של (3160,3250 )בזמן וקצת אחרי הזמן.
האם עליי לדאוג או פשוט לחכות לרגע המתאים? הרופא המשיך איתי כרגיל ולא נראה לי שמשהו הדאיג אותו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחה
ד''ר דורון רוזן05/07/2009הקצב היה אכן תקין לחלוטין עד לפני 3 שב' וכעת יש ספק האם הואט. בתחושה שלי מה שנעשה לך בבדיקה האחרונה לא היה ממש מסודר ומקצועי ולכן אפילו לא נתנו לך משקל מדויק. מציע שתבצעי הערכה נוספת שכן למרות שאכן 2500 גר' זה משקל תקין לסוף ההריון קצב הצמיחה הקודם ומשקלם של ילדיך הקודמים מצביעים על כך שצפוי היה להיות יותר לכיוון 2800-2900
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
יפעת05/07/2009ראשית תודה על התשובה.
השאלה שלי היא במידה ואני לא עושה כלום אני מסכנת את ההריון???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)