אי כניסה להיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי כניסה להיריון
    יעל
    05/07/2009

שלום רב.
    בת 33 עם פעוט בן שנתיים.כניסה להיריון ללא בעיה.
    לאחרונה אנו מנסים, לקראת הביוץ מקיימים יחסים יום כן ויום לא, מחזור סדיר, כל 30 יום ולצערי לא מצליחים.מנסים חודשיים.מה יכולות להיות הסיבות לכך?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי כניסה להיריון

הוספת תגובה

• הרבה סיבות

ד''ר יואב פלד
    05/07/2009

פני לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מפתיעה ומאכזבת.

יעל
    07/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתאכזבי

רחלי
    08/07/2009

יואב ידוע בתשובותיו הקצרות (מדי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלתן על הראש??

רוני
    08/07/2009

הרופא תורם מזמנו הפרטי!!! בכדי לסייע לכן ולכן הפרינססות יש טענות - קצת הגזמתן - וכן, הוא באמת יכול לנתח לה דרך האינטרנט מדוע היא לא נכנסת להריון.... אולי כדאי שהוא יגיד לה שהחצוצרות שלה נסתמו וכדאי שתלך לניתוח - כי זאת אפשרות מהשאלה או אולי יש משהו ברחם שצריך להוציא - או אולי הכל בסדר וזה עניין של זמן - באמת ציפית לתשובה אמיתית!!! תלכי לרופא - תעשי בדיקות ואז ינסו ואולי יצליחו למצוא את הבעיה!
    אני חושבת שאתן חוצפניות שאתן מתלוננות על תשובות של רופאים - לא מתאים לכן - לא חייבים להקשיב - יש פורומים שבכלל לא עונים על חצי מהדברים, אז תגידו תודה שיש לכן מענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת רוני

שבוע 13
    08/07/2009

רוני צודקת וחוץ מזה אני לא חושבת שיש לה ממש מה לדאוג, סה"כ חודשיים- זה זמן קצר מידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלונות הן על אופן הביטוי ולא על

tuly82
    08/07/2009

התוכן הרפואי שלהן. ברור שיש שאלות שלא ניתן לענות עליהן בפורום - אבל יש דרך לענות בצורה קצת יותר חביבה ומסבירה.. ראו דוגמאות של תשובות שאר הרופאים בפורום הזה.. גם אם הרופא לא יכול לענות על השאלה, מן הראוי שיסביר בצורה יפה ופחות קרה..
    זו דעתי... (ושל עוד כמה בפורום הזה... אפשר לחפש בפורום שבעבר כבר התלוננו על אופן הביטוי של הד"ר הנכבד..)
    הפורום מבורך וכל הכבוד לרופאים המקדישים מזמנם לענות (אבל לכל אחד זה מתאים...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכלס

ליזי
    08/07/2009

לפי דעתי הרופא עונה 10 נכון שזה לא מתאים לשואלת אבל גם אני הייתי עונה ככה אמא ל5 ילדים מספיק עם שאלות כאלה יש רופא נשים במרפאה הרופא בפורום לא נביא מי שמרגישה כאבי בטן שואלת רופא ואלי הריון מה הוא נביא? תעשי בדיקות אולי את רוצה שהוא ילך להיבדק במקומך הפורום הזה הוא להנאה ידעות כללית וגם אם זה דחוף או לא ואם זה דבר שכיחים או לא סהכ הוא יכול להרגיע אבל תשובות סופיות רק מול הרופא ואם התשובות לא נראות לכם תשאלו את הרופא אישה שמפריע לה משהו שתיגש לרופא וזהו מצטערת אבל זו דעתי הכנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליזי - אם היו לי 5 ילדים , גם אני

אני
    08/07/2009

הייתי כמום מאד רגועה .
    ומפסיקה עם שאלות כאלה או כאלה או כאלה .........
    אישית אין לי בעיה עם שאלות שלי , אבל קראתי את השרשור כאן
    ודעתך צרמה לי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמום = כמוך כמובן ..

אני
    08/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חובבת שרשורים ארוכים ... אבל

רוני
    09/07/2009

כל אחת יכולה לשאול מה שתרצה - אבל לא בהכרח תקבל תשובה שתתאים לה. בפורום של הכללית למשל, בפוריות, לא נותנים כל התייחסות לתוצאות בדיקות, תמיד מפנים לרופא, גם אם זה נראה תקין. ולעניין - הבעיה לדעתי היא עצם החוצפה לבוא בתלונות על הרופא שעונה או על איך שענה (שימו לב - הוא כולה כתב "יש הרבה סיבות, לפנות לרופא". יכל להגיד לה כמו בפורומים אחרים - חודשיים זה כלום - חכי עוד כמה חודשים ואז תפני- אבל הוא אפילו היה יותר נחמד מזה. וגם אם הוא עונה בצורה שלא נראית למישהי - לבוא ולרדת על הרופא ועוד להגיד שהוא מגעיל ולא צריך אותו ועוד הערות כאלו- זו פשוט חוצפה וחבל שאתן יכולות להתחבא מאחורי האינטרנט. כי אם היית צריכה אותו ומגיעה אליו למרפאה או לכל רופא אחר, היית מה זה מותק...
    ועובדה, לא יודעת אם זה קשור, אבל שימו לב שכבר לא עונים בכזו מהירות פתאום - ומי שסובל זה לא הרופאים - תאמינו לי... אז צאו קצת מההאדרה העצמית והחשיבות העצמית שלכן - תוסיפו קצת כבוד ודרך ארץ, למרות שכנראה לא חונכתן כך - ומי יתן וילדיכם יצאו קצת יותר מחונכים ונעימים מכן!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו