כדורים נגד עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים נגד עצירות
    ענת
    06/07/2009

אני בתחילת הריון, לפני כמה ימים לפני שגיליתי שאני בהריון כמה ימים לפני האיחור במחזור, היתה לי עצירות של כמה ימים ולקחתי במשך יומיים כדורים "טבעיים" לעצירות של אורטילס והיום אני רואה שכתוב על הקופסא שאין להשתמש בהם בהריון.
    1. האם זה הזיק להריון?
    2. מאיזה שלב העובר נחשף לכל דבר שאני אוכלת/שותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים נגד עצירות

הוספת תגובה

• עצירות.

ד``ר איילון לחמן
    06/07/2009

לענת שלום.
    הכתובת הטובה להתיעצות בנושא נטילת תרופות בהריון,הינההמרכז למניעת מומים מולדים של משרד הבריאותטל-02-6243669.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה באותו נושא

עדנה
    06/07/2009

ראיתי שלא ענית לה על שאלה 2 מאיזה שלב העובר נחשף למה שהאם אוכלת או שותה ואשמח אם תענה כי אני מניחה שזו לא שאלה שצריך לשאול את משרד הבריאות וזה מענין לא מעט נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובת אחד הרופאים, גם לחוצה

עדנה
    06/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד לחוצה אם תוכל לעזור בינתיים

ענת
    06/07/2009

כל המרכזים שניתן שברר לגבי תרופות סגורים כרגע כך שרק מחר אוכל לברר ואני מאוד לחוצה, אשמח אם תגיד לי אם משהו מהמרכיבים שבסופרלס מסוכן להריון ואם כן גם בשלב של שבוע אחרי הזרעה (במידה ויש הריון כמובן):
    תמציות של: תמר הינדי, שזיפים, תאנים, זרעי אניס, רוברב (גבעול), אלוורה, ברומלין, סירפד, סילציום דיאוקסיד, SiO2 מגנזיום סטיארט, טריקלציום פוספאט וצילולוז.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו