מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים נגד עצירותענת06/07/2009
אני בתחילת הריון, לפני כמה ימים לפני שגיליתי שאני בהריון כמה ימים לפני האיחור במחזור, היתה לי עצירות של כמה ימים ולקחתי במשך יומיים כדורים "טבעיים" לעצירות של אורטילס והיום אני רואה שכתוב על הקופסא שאין להשתמש בהם בהריון.
1. האם זה הזיק להריון?
2. מאיזה שלב העובר נחשף לכל דבר שאני אוכלת/שותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות.
ד``ר איילון לחמן06/07/2009לענת שלום.
הכתובת הטובה להתיעצות בנושא נטילת תרופות בהריון,הינההמרכז למניעת מומים מולדים של משרד הבריאותטל-02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה באותו נושא
עדנה06/07/2009ראיתי שלא ענית לה על שאלה 2 מאיזה שלב העובר נחשף למה שהאם אוכלת או שותה ואשמח אם תענה כי אני מניחה שזו לא שאלה שצריך לשאול את משרד הבריאות וזה מענין לא מעט נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת אחד הרופאים, גם לחוצה
עדנה06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד לחוצה אם תוכל לעזור בינתיים
ענת06/07/2009כל המרכזים שניתן שברר לגבי תרופות סגורים כרגע כך שרק מחר אוכל לברר ואני מאוד לחוצה, אשמח אם תגיד לי אם משהו מהמרכיבים שבסופרלס מסוכן להריון ואם כן גם בשלב של שבוע אחרי הזרעה (במידה ויש הריון כמובן):
תמציות של: תמר הינדי, שזיפים, תאנים, זרעי אניס, רוברב (גבעול), אלוורה, ברומלין, סירפד, סילציום דיאוקסיד, SiO2 מגנזיום סטיארט, טריקלציום פוספאט וצילולוז.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)