מכשיר דופלר ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר דופלר ביתי
    מש
    07/07/2009

שלום,
    אני בשבוע 21 אחרי שתי הפלות טבעיות שהתרחשו בשליש ראשון. אני מרגישה תנועות עובר (אני חושבת - לא בטוחה ממש) אבל לא בכל יום ואז נלחצת בימים שאין תנועות ברורות.
    אני שוקלת לנסות את הדופלר הביתי (בייבי לינק). הרופא שלי ייעץ לי לא לקחת אותו מהסיבה שלעיתים לא מוצאים טוב את הדופק ואז נלחצים. יש שבוע ניסיון עם המכשיר ולכן חלק זה פחות מדאיג אותי - אם יקרה פעם אחת אחזיר את המכשיר..
    החברה שמשכירה את המכשירים ממליצה על בדיקה של עד פעם ביום. מה שמדאיג אותי הוא האם יכול להיווצר נזק לעובר משימוש של פעם ביום-יומיים במכשיר לבדיקת הדופק?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר דופלר ביתי

הוספת תגובה

• לי יש את המכשיר

חסויה
    07/07/2009

ואני לא משתמשת בו כל יום כי אני לא מרגישה את הצורך.
    המכשיר לא גורם לנזק בכלל, זה ממש כמו אולטרסאונד אבל בלי הצג!
    רק כשיש לי איזה כאב או שאני פתאום חוששת (היה איזה יום שנפלתי על התחת ומיד התחלתי להילחץ) אז אני עושה את הבדיקה.
    אני הצלחתי מהפעם הראשונה למצוא את הדופק. לפעמים לוקח קצת זמן אבל תוך דקה גג שתיים את כבר בעיניינים ואת לומדת איפה בדיוק לחפש בפעם הבאה.
    זו ההמלצה שלי, גם לחברה שלי יש אותו, אבל יש לי חברות אחרות שאומרות שזה מלחיץ עוד יותר (?!?!?) אני חושבת שזה רק מרגיע
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מש
    07/07/2009

הפחד שלי שאני ארצה לבדוק כל יום. למרות שהבטיחו לי בחברה שה FDA מאשר בדיקה של עד שלוש פעמים ביום!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מזיק

ד"ר בן שלמה
    08/07/2009

אך, לדעתי, ממש מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו