כאבים בירך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בירך ימין
    לונה
    07/07/2009

אני בשבוע 22 פלוס 3. הריון ראשון ותקין עד כה. בת 25. ללא מחלות כרוניות.

מזה 3 שבועות אני סובלת מכאבים חדים במקום בו מתחבר הירך לאגן. מדובר בחלק הקדמי ולא במפשעה. הכאבים מתרחשים אך ורק לאחר עמידה או הליכה ממושכת. זה עובר רק אחרי ישיבה למס' דקות. הכאבים לפעמים ממש בלתי נסבלים. אני מוצאת שאינני מסוגלת לטייל, לבצע פעילות ספורטיבית ולו הקלה ביותר, לעשות קניות וכו'. זה ממש מפריע לי ומגביל אותי.
    השאלה היא האם מדובר בתופעה הגיונית? או שזה משהו שכדאי לבדוק?

לא יודעת אם קשור אך בUS האחרון שבוצע לפני 4 ימים נאמר לי כי העובר במצג ראש. יתכן שלוחץ שם על משהו?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בירך ימין

הוספת תגובה

• הפרדות חיבורים

ד"ר בן שלמה
    08/07/2009

הורמוני ההריון מרופפים את חיבורי עצם החיק (העצם שממש מתחת לשיער הערווה), ויכול להגרם מכך סבל ניכר. העדות העיקרית לכך, שהכאב ממקור כזה, אי בהיותו מוגבר על ידי תנועה ועמידה. לדעתי גם סיבוב במיטה מצד לצד מעורר את הכאב. אין לכך טיםול ממשי, פרט להתאמת הפעילויות ליכולת.
    היותו של העובר במצג ראש אינה הסיבה, מפני שראשו עדיין פיצפון ולא לוחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

לונה
    08/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו