מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל הריוןאילנה08/07/2009
שלום לרופאים,
הריון IVF
עד עכשו גיל ההריון לפי הוסת היה תואם לבדיקה
ב- U.S האחרון נמצא שיש פער של שבוע ושלושה ימים בין גיל ההריון לפי הוסת
לבין גיל ההריון בבדיקה.
מכיוון שזהו הריון IVF ואני יודעת את גיל ההריון לפי הוסת במדיוק אני מודאגת
האם יש סיבה לדאגה?
האם הפער יכול להצביע על מומים בעובר ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הריון
רוני08/07/2009נראה לי כי כדאי לצרף את השבוע שאת נמצאת בו כי אני מניחה שיש הבדל אם הפער בשבוע 8 או בשבוע 30.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינ בשבוע 12+4 לפי הוסת
אילנה08/07/2009לפי הבדיקה שבוע 13 + 7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בגיל ההריון
ד"ר בן שלמה08/07/2009גודל העובר, בכל ההריונות, תואם במדוייק את גילו על פי הוסת (או החזרת העוברים) עד שבועות 11-12. אחר כך מתחילים הבדלים בין העוברים, כי כמו כל בני האדם, יש גדולים ויש קטנים. הפרש של שבוע וחצי מהממוצע לגיל, אם נמדד בשבועות של השליש השלישי להריון, פשוט מבטא את העובדה שעוברך אינו מן הענקים. אין למדידה הזאת שום משמעות אחרת. אם לעומת זאת, את בשבועות של 14-20, כדאי לבדוק על מה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי בינתיים לעקוב
ד"ר בן שלמה08/07/2009תלוי מאד בטכניקת הבדיקה, ואפילו בגלגל החישוב. חזרי על בדיקה בעוד שבועיים, רצוי אצל בודק שונה, וראי מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)