טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,שמי הילה ואני בשבוע 34 ואני סובלת מפיטריות בציפורניים ברגליים ב-4 ציפורניים ורציתי לדעת אם זה בסדר ללכת עכשיו לטיפול אצל פדיקוריסטית רפואית לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לכאבי השתרשות והתחלת הריון , אין מפה ........ לפעמים יש כאבים עמומים כמו בהתחלת מחזור ולפעמים אין כאבים בכלל , עצתי לך , מכל הלב !!! לא לחשוב ולחפור בזה יותר מדיי, כמה שזה קשה, תאמיני לי מנסיון אני יודעת שזה קשה מאד. חבל שסתם תפתחי ציפיות ובסוף תתאכזבי אם נקלטת , אז זה שם ..... רק עוד כמה ימים ותוכלי לדעת בוודאות. מאחלת לך הצלחה ושהמחזור הבא יגיע רק בתום 9 חודשים מלאים ועגולים :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד