כאבי בטן ותחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ותחילת הריון
    קרן
    08/07/2009

שלום,
    עשיתי בדיקת דם אתמול בבוקר ויצא סביב ה-800.
    הייתי אצל הרופא והפקידה אמרה שאין לי מה להכנס אליו אלא לבוא בשבוע 6-8 וקבעה לי תור לעוד שבועיים.
    האם אני צריכה לדאוג? צריכה לעשות משהו בינתיים?
    בנוסף, אני סובלת מכאבי בטן בבטן התחתונה - כמו של מחזור, זה תקין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ותחילת הריון

הוספת תגובה

• מזל טוב

ד''ר דורון רוזן
    09/07/2009

את בהריון. למה התגובה הראשונה שלך היא "האם אני צריכה לדאוג?". את צריכה לשמוח ולהנות מההריון ואכן אין סיבה להזמין אותך לרופא לפני שבוע 7-8. הכאבים בבטן בהחלט יכולים להיות חלק מתגובה לצמיחת הרחם וצפויים להמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות בתחילת הריון

קרן
    09/07/2009

שלום,
    האם אני צריכה לעשות בדיקות דם כלשהן? כי הרופא אמר לי פשוט לחזור בשבוע7-8...
    (אני בשבוע 5)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו מצב

דנה
    09/07/2009

פניתי לרופאת המשפחה שלי (היא גם הפנתה אותי לבטא) והיא נתנה לי רשימה של בדיקות דם ושתן שעושים בתחילת הריון (ספירת דם רגילה ועוד כל מיני תוספות שבד"כ לא עושים כמו נוגדנים לכל מיני מחלות ויראליות, סוג הדם ועוד..)..את לא צריכה בשביל זה את הגינקולוג..פשוט תפני לרופא משפחה/כללי/פנימי רגיל והוא כבר ידע מה צריך לעשות בינתיים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו