הריון כימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון כימי
    דנה
    09/07/2009

בוקר טוב!
    המחזור שלי איחר בשבוע וחצי, בצעתי בדיקה אחרי שבוע והבדיקה הייתה שלילית, אבל ראו פס מאד חלש. לאחר כמה ימים עשיתי ביתא, יצא לי לפחות מ10. באותו יום קיבלתי מחזור.
    מה זה אומר? אני אחרי קיסרי(שנה ו3 חודשים), קראתי שהריון כימי יכול לנבוע מהדבקויות ברחם.האם זה הכיוון?
    המחזור קצת חלש האם זה בסדר( אני בטוחה שזה מחזור- ביומיים הראשונים הייתה זרימה עכשיו ממש פחות)?
    מאז שזה קרה( עברו רק כמה ימים) אני ממש מדוכדכת(ובא לי לבכות מכל דבר), זה היה הקש ששבר את גב הגמל.... האם זה הורמונאלי?
    ושאלה אחרונה: האם אפשר לנסות להרות עוד החודש?
    תודה,
    ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון כימי

הוספת תגובה

• זה לא היה הריון

ד''ר דורון רוזן
    09/07/2009

את בהחלט יכולה לנסות החודש שוב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה זה היה?

דנה
    09/07/2009

היה פס חלש ,היה ביתא (אמנם נמוך) והיה איחור במחזור(שלא מאחר אף פעם)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי זה קרה בעבר

דנה
    09/07/2009

לפי דעתי הלא מלומדת וממה שהרופא שלי הסביר לי זה כן נשמע כמו הריון כימי פשוט לפעמים הרופאים מעדיפים להתייחס לזה כ"אין הריון" (כי זה מה שזה..סה"כ לא היה הריון אמיתי) כדי לא להתחיל להיכנס להסברים מפורטים על מה ולמה הריון כימי..הכי טוב לשכוח שזה קרה (זה קשה..אני יודעת) ולהתחיל מחדש, הריון כימי לא מצביע על שום בעיה או סיכוי מופחת להיכנס להריון בעתיד!!!
    המון בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו