מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון כימידנה09/07/2009
בוקר טוב!
המחזור שלי איחר בשבוע וחצי, בצעתי בדיקה אחרי שבוע והבדיקה הייתה שלילית, אבל ראו פס מאד חלש. לאחר כמה ימים עשיתי ביתא, יצא לי לפחות מ10. באותו יום קיבלתי מחזור.
מה זה אומר? אני אחרי קיסרי(שנה ו3 חודשים), קראתי שהריון כימי יכול לנבוע מהדבקויות ברחם.האם זה הכיוון?
המחזור קצת חלש האם זה בסדר( אני בטוחה שזה מחזור- ביומיים הראשונים הייתה זרימה עכשיו ממש פחות)?
מאז שזה קרה( עברו רק כמה ימים) אני ממש מדוכדכת(ובא לי לבכות מכל דבר), זה היה הקש ששבר את גב הגמל.... האם זה הורמונאלי?
ושאלה אחרונה: האם אפשר לנסות להרות עוד החודש?
תודה,
ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא היה הריון
ד''ר דורון רוזן09/07/2009את בהחלט יכולה לנסות החודש שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה היה?
דנה09/07/2009היה פס חלש ,היה ביתא (אמנם נמוך) והיה איחור במחזור(שלא מאחר אף פעם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה קרה בעבר
דנה09/07/2009לפי דעתי הלא מלומדת וממה שהרופא שלי הסביר לי זה כן נשמע כמו הריון כימי פשוט לפעמים הרופאים מעדיפים להתייחס לזה כ"אין הריון" (כי זה מה שזה..סה"כ לא היה הריון אמיתי) כדי לא להתחיל להיכנס להסברים מפורטים על מה ולמה הריון כימי..הכי טוב לשכוח שזה קרה (זה קשה..אני יודעת) ולהתחיל מחדש, הריון כימי לא מצביע על שום בעיה או סיכוי מופחת להיכנס להריון בעתיד!!!
המון בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)