מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאד רוצה הריוןשני09/07/2009
שלום דק'
אני בת 29 ללא גלולות 3 שנים. ב6 חודשים האחרונים ניסיתי גלולות משום שאני סובלת מדימומים חלשים לפני מחזור. בדיקות אולטרסאונט נמצא תקין + בדיקת וקולוסקופיה שבו נאמר לי לקחת גלולות. עדיין לא עוזר. כרגע הפסקתי גלולות לפני חודש. מה אני יכולה לעשות כדי לא לדממם אבל להכנס להריון? האם ללא טיפולים אני יכולה להכנס להריון? (גם עבר 3 שנים ללא הצלחה).
סליחה על אורך השאלה. אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מורכבת
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009נראה לי, שרצוי מאד להתייעץ עם רופא פנים אל פנים. רצוי גם להגדיר לרופא במדוייק, שאת מעוניינת בהריון, ולא סתם מבקשת "תיקון" לדמם בלתי סדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שני11/07/2009שלום רב
דבר ראשון אני מאד מודה לך על תשובתך.
דבר שני באז שהפסקתי עם גלולות, בינואר 2006 הסברתי לרופא שאני רוצה הריון.
הוא אמר שקודם אני צריכה לסדר את המחזור.
בנוסף הוא אמר שאין צורך לבדוק מדוע אני לא נכנסת להריון, אלה להכנס להריון בטיפולים.
האם להחליף רופא?
האם אני צריכה ללכת לרופא פרטי?
שוב תודה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקור רופא-מיואשת
שני20/07/2009שלום רב
היום הייתי אצל הרופא והסברתי לו שוב כי ברצוני להכנס להריון.
הוא הסביר לי שמשום שלקחתי גלולות אני שוב צריכה לחכות שנה.
לאחר שהסברתי לו שאני רוצה תשובה יותר טובה ממה שנתן לי לפני 3.5 שנים כשהפסקתי לקחת גלולות. הוא אמר לי שאני הגיע אליו רק אחרי החתונה ואז הוא ישלח אותי שוב לבדיקות (החתונה בעוד חודש ועשיתי כבר לבקשתו 4 אולטרסאונט ובדיקת זרה)
מה לעשות?
תודה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה אישית
רוני20/07/2009תחליפי רופא. ברצינות גמורה. כאשר רופא שלי (פרטי) שליווה אותי בהריון קודם אמר לי (לאחר כמה הפלות ופתאום דימומים לא סדירים) לנסות עוד חודשיים שלושה ואז לחזור אליו,פשוט החלפתי רופא. ואגב, גם את רופא הפוריות החלפתי- כי לא הרגשתי מספיק נוח ושלמה עם הרופא הראשון (מומחה גדול ומנהל מרפאה) ועברתי לרופא צעיר יותר אך מדהים! ורגיש וזמין - שאגב - טיפול הורמונלי ראשון ואני בהריון. זאת כאשר המומחה רצה להתחיל עם הפריות. בקיצור - חשוב שתרגישי טוב עם הרופא -ועוד המלצה - תלכי לרופא פוריות - הם יודעים מה לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא טוב?
שני20/07/2009היי
תודה לך על תשובתך.
אני חייבת רופא פרטי? או שאני יכולה רופא פוריות מהקופה?
תודה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא פרטי
רוני20/07/2009אני לא כל כך סגורה בנושא - אבל אני כן יודעת שבכללית - במרפאות בריאות האישה יש מומחה פריון שניתן לדעתי לקבוע אליו תור. אני חושבת שזה ללא הפניה מרופא הנשים. אם את בכללית - תתקשרי למרכז בריאות האישה הקרוב אליך ותבדקי איתם- תגידי שאת רוצה לקבוע תור לרופא פוריות. לגבי קופות אחרות - לא יודעת - שווה לבדוק איתם. אני כן יודעת מניסיונה של חברה שמרפאות פוריות של בית חולים דורשות הפניה של רופא, אבל אני לא חושבת שאת צריכה להגיע לשם - קודם תראי רופא שתתחילי את הבירורים.
שווה לבדוק גם בפורום פוריות - לגבי מה צריך בשביל לפנות לרופא פוריות - הבנות בטוח ידעו כי ממש לא כולן בפרטי.
מבינה אותך - בהחלט שווה להשאיר את הכסף לפרטי למקרה שממש מרגישים צורך . ושיהיה המון בהצלחה - צריך סבלנות ואורך רוח - ורק הבירורים מתישים לפעמים, אבל מניסיוני האישי - וכך גם אומר הרופא שלי, תקשיבי לאינטואיציה שלך - אם את מרגישה שמשהו דורש בירור - לכי על זה - רק את אחראית בסופו של דבר לגוף שלך ולחיים ולמשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת רופא היא עניין אישי
ד''ר יזהר בן שלמה21/07/2009ובמידה שאת חשה, שאינך מקבלת מענה והסבר טובים לרצונותיך, החליפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה סימני השתרשות???
דניאל12/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמם שיכול לבוא כיומיים
ד''ר יזהר בן שלמה21/07/2009שלושה טרם הוסת הצפוי, ויכול להמשך כשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי ולונה
ג'וווווו21/07/2009תודה בנות על הכוונה הטובה...
מקווה שלכן יהיה הריון קל יותר ..
העיקר שנצא בידים מלאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן
לונה21/07/2009אמן, ושלך יהיה המשך הריון בריא יותר וקל. תרגישי טוב חמודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)