מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיסה ארוכה בתחילת הריוןדנה09/07/2009
שלום רב!
גיליתי לפני זמן קצר שאני כנראה בהריון בתחילת שבוע חמישי. בדיקת רמת בטא בדם אישרה את קיום ההריון. הבעיה היא ששבוע הבא מתוכננת לי טיסה ליפן ושהות שם במשך 12 יום. זוהי נסיעה מקצועית ולא למטרת טיול ולא כל כך קל לי לבטל אותה (זה יפגע באנשים אחרים מבחינה מקצועית)...החשש שלי הוא מן הטיסה הארוכה וגם בגלל חוסר וודאות שכן הבנתי שלא ניתן בשלב הזה לקבוע בוודאות אם העובר תקין או לא כי לא רואים עדיין דופק (לא ביצעתי אולטרסאונד כי הרופא שלי בחו"ל והוא חוזר רק אחרי שאני אמורה לטוס)...בכל מקרה, הבנתי מרופאת משפחה שלי שכעקרון אין בעיה לטוס בשלב זה והיא הפנתה אותי לבדיקות דם כלליות..
אני קצת אובדת עצות..
האם לבטל את הטיסה לאלתר בכל מקרה ולא להיסתכן?
האם לטוס ולקוות שהכל יהיה טוב ולעשות אולטרסאונד ברגע שאני חוזרת (שבוע 8)
האם להתעקש להיבדק אצל רופא (גם אם עקרונית אולי הבדיקה כרגע לא תיתן לי הרבה אינפורמציה?)
ועוד דבר קטן, כעקרון עד כה אין לי שום סימפטומים של הריון ואני מרגישה טוב מאד וחלוטין רגיל (מה שגם תורם לדאגה שכן איני מרגישה "בהריון" כלל... למרות רמות הבטא המתאימות לשלב זה)..
אודה מאד על כל אינפורמציה או דעה בנושא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את הרה, לא חולה
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009ואולטרהסאונד בשבוע 8 הוא ממש אידאלי.
סעי, עבדי, בלי ככל הניתן, וכשתחזרי, עברי בדיקת אולטרהסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ד"ר!
דנה09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)