טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 21, שבויים האחרונים יש לי כל יום אחה"צ למשך שעתיים לפחות כאב ראש כמו מיגרנה בצד ימין של הראש. לפי ההריון היו לי מגרנות כל מחזור, עד עכשיו לא היו לי כלל ועכשיו זה לא מפסיק כל יום כל יום כבר שבועיים רצוף. לקחתי בערך 8 ימים רצוף אקמול 1 או שניים ביום מקסימום. האם זה נורמלי? האם מותר לי להמשיך עם האקמול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכן שאינך שותה מספיק בקיץ החם שלנו. צריך לשתות כדי לעשות פיפי כל שעתיים, ושיהיה בהיר כמו מים כמעט. נוסף לכך, אם את שוקלת יותר מ-50 ק"ג, קחי שני כדורי אקמול כאשר כואב לך. כדור אחד פשוט אינו מספיק. אפשר גם לקחת שני כדורי אופטלגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד