מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דםאלה10/07/2009
לרופאים שלום!
בבקשה עזרו לי לפענח את הבדיקות שלי אני בשבוע 5 + 4
CMV Ab IgG > 250.0 AU/mL
CMV Ab IgM Index
0.19 Nonreactive
Glucose Normal mg/dL
Ketones NEG mg/dL
Protein NEG mg/dL
Blood 0.06 TRACE mg/dL
Leukocytes 250 MOD Leu/uL
Nitrite NEG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערבבת תשובות דם עם תשובות שתן
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009והכי חשוב, פני לרופא, שהזמין את בדיקות הדם, ובקשי פרשנות. אם לא חלית במחלת חום בשבוע האחרון, למה נלקחה בדיקת CMV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה CMV?
אלה11/07/2009אם זה אפשרי להזביר לי מה זה CMV ומה זה אומר 250
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009שגורם למחלת חום, ובמקרים מסויימים, אם נתקפים בו בעת הריון, יכול לעבור לעובר ולפגוע בו. 250 IGG אומר שכבר חלית בו בעבר, כך שבכל מקרה , גם אם תחלי פעם נוספת בהריון הנוכחי, לעוברך כנראה שלא נשקפת כל סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)