מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכולה יותר..בבקשה עזרה!--13/07/2009
היי,
אני בשבוע 21 ואני סובלת כל הזמן מכאבי בטן,לחצים מטורפים.אם אני קמה מהר אני מרגישה דקירה מטורפת בצד שמאל.כל הזמן אני מרגישה לחצים.הייתי ברפואה דחופה הרופא טען שאין לי כלום וזה טבעי.יום אחרי הייתי במעקב הריון אצל הרופא שאמר שהכל בסדר.
מזה יכול להיות?אני ממש סובלת מזה.
ועוד שאלה שאני מבקשת בבקשה שתענו עליה.אני חוששת שיש לי דלקת שכבתי מס' פעמים עם זן זוגי האם זה יכול לעבור לעובר או לפגוע בו בדרך כל שהי?
תודה על הסבלנות .
אודה לכם על תשובתכם המלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי דלקת בשתן?
טלי13/07/2009נשמע תמוה שיש כאלו כאבים ולא כל כך מתייחסים אלייך.
נתנו לך לעשות בדיקת שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיולי יקרה
ליזי13/07/2009את בהריון ככה זה עוד כמה חודשים זה יעבור אני בהריון מס' 8 וכול כך רגילה למה שאת מספרת לא נורא עוד מעט יגיע הסוף ותקבלי מתנה יפיפיעה טבעי לחלוטין אם ניבדק והכל בסדר אין דאגה הכל תחושות של ההריון יש לך עוד מישהו בגוף ייצור חי ...... לפי דעתי יש להנות מכל רגע אפילו שזה כואב זה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שורף לי בשתן ולא כואב לי במתן שת
--13/07/2009ן אז מזה יכול להיות ??
ושאמרתי שאני חוששת שיש לי דלקת התכוונתי בנרתיק.האם זה מסוכן?יכול לעבור לעובר בעת קיום יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב עקב תנועה
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009אם הכאב שלך מוחמר בשל תנועה, סביר שהוא בשל התרופפות הרצועות המחברות את עצמות האגן. זו תופעה מוכרת בהריון, ואין מה לעשות בעניין, חוץ מלמעט בתנועות המכאיבות.
אשר לדלקת, אין חשש שיעבור לעובר. פרט לכך, רצוי שתיבדקי, כדי לקבל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)