לא יכולה יותר..בבקשה עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכולה יותר..בבקשה עזרה!
    --
    13/07/2009

היי,

אני בשבוע 21 ואני סובלת כל הזמן מכאבי בטן,לחצים מטורפים.אם אני קמה מהר אני מרגישה דקירה מטורפת בצד שמאל.כל הזמן אני מרגישה לחצים.הייתי ברפואה דחופה הרופא טען שאין לי כלום וזה טבעי.יום אחרי הייתי במעקב הריון אצל הרופא שאמר שהכל בסדר.
    מזה יכול להיות?אני ממש סובלת מזה.

ועוד שאלה שאני מבקשת בבקשה שתענו עליה.אני חוששת שיש לי דלקת שכבתי מס' פעמים עם זן זוגי האם זה יכול לעבור לעובר או לפגוע בו בדרך כל שהי?

תודה על הסבלנות .
    אודה לכם על תשובתכם המלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יכולה יותר..בבקשה עזרה!

הוספת תגובה

• אולי דלקת בשתן?

טלי
    13/07/2009

נשמע תמוה שיש כאלו כאבים ולא כל כך מתייחסים אלייך.
    נתנו לך לעשות בדיקת שתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יולי יקרה

ליזי
    13/07/2009

את בהריון ככה זה עוד כמה חודשים זה יעבור אני בהריון מס' 8 וכול כך רגילה למה שאת מספרת לא נורא עוד מעט יגיע הסוף ותקבלי מתנה יפיפיעה טבעי לחלוטין אם ניבדק והכל בסדר אין דאגה הכל תחושות של ההריון יש לך עוד מישהו בגוף ייצור חי ...... לפי דעתי יש להנות מכל רגע אפילו שזה כואב זה יעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שורף לי בשתן ולא כואב לי במתן שת

--
    13/07/2009

ן אז מזה יכול להיות ??

ושאמרתי שאני חוששת שיש לי דלקת התכוונתי בנרתיק.האם זה מסוכן?יכול לעבור לעובר בעת קיום יחסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב עקב תנועה

ד''ר יזהר בן שלמה
    14/07/2009

אם הכאב שלך מוחמר בשל תנועה, סביר שהוא בשל התרופפות הרצועות המחברות את עצמות האגן. זו תופעה מוכרת בהריון, ואין מה לעשות בעניין, חוץ מלמעט בתנועות המכאיבות.
    אשר לדלקת, אין חשש שיעבור לעובר. פרט לכך, רצוי שתיבדקי, כדי לקבל טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו