מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה וירידה במשקלמיטל25/03/2007
שלום רב,
שמי מיטל ואני אחרי לידה כחודשיים וחצי אני מניקה הנקה מלאה אך יש לי שאלה האים נכון שאמרו לי שכול עוד אני מניקה יהיה קשה לי להוריד את המשקל שנשאר מההריון ?הרי אומרים ששורפים הרבה קלוריות בהנקה אז מה? אני מתעמלת ואוכלת מסודר אבל עדיין לא חזרתי למישקלי נשאר לי 5 קילו שמסרבים לרדת האים זה בגלל ההנקה?
בתודה רבה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וירידה במשקל
מחפשת מקום25/03/2007צהריים טובים.
נראה לי עדיין מוקדם מדי לדחוק בגוף לחזור למידותיו הקודמות, איכלי באופן מאוזן תנוחי היטב, בזמן הנקה אפילו יש צורך בכמות קלוריות נוספת ( כ- 400 קלוריות), עם הזמן תוכלי להוריד במשקל מבלי לפגוע בהנקה.
ביי וחג שמח. שרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני לגופך את הזמן שלו
ג'ניס זאוסמר25/03/2007נכון מאוד - כך אומרים
אבל נכון גם שכולנו שונים ומגיבים באופן שונה למצבים - וטוב שכך.
הגוף שלך עדיין , מבחינתו, תוך כדי שלב ההסתגלות למצב אחר, למרות שעברו חודשיים. תני לזמן לעשות את שלו - נראה לי , כפי מה שאת כותבת, שאת עושה הכל ולכן זה יבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)