מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי נכנסים להיריון?לירז15/07/2009
שלום רב,
בעלי ואני מתכננים להתחיל לנסות להיכנס להיריון בזמן הקרוב, ברגע שאסיים את החבילה הנוכחית של כדורי המניעה.
בפי מספר שאלות המטרידות את מנוחתי:
1. זכור לי כי יש מספר ימים בחודש בהם הסבירות גבוהה יותר להכנס להיריון. איך אני מחשבת ימים אלה מקבלת המחזור?
2. איברו של בעלי קטן/קצר יחסית,(אני חושבת שממוצע??) האם עובדה זו יכולה להוות בעיה לזרעים להגיע ליעדם?
3. ברגע שמגלים היריון, מה הבדיקה הראשונה שעלי לעשות?
תודה רבה (בעיקר על השקט הנפשי),
לירז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר יזהר בן שלמה15/07/20091. אם וסתך סדיר, סרי 14 ימים אחורה ממועד הוסת. זהו זמן הביוץ. קיום יחסים יום לפניו ובאותו היום יניב את התוצאה המבוקשת.
2. אין דבר כזה אבר מין קצר מדי. אם יש בו די כדי לגרום לך לחוש בו, הזרע כבר מצוי ביעדו
3. אחרי שאת הרה, יש לבצע תוך 2-3 שבועות מהאיחור בדיקת אולטרהסאונד
בנוסף, כעת, כשאת מנסה להרות, עליך ליטול כדור אחד של חומצה פולית ביום (400 מיקרוגרם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)