לחוצה מאוד- דלקת שתן שלא עוברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה מאוד- דלקת שתן שלא עוברת
    דנה
    15/07/2009

שלום אני בשבוע 9 כבר 3 שבועות אני לוקחת אנטיביוטיקה נגד חיידק בשתן- אמרו לי שיש לי דלקת שתן ואני צריכה לקחת אנטיביוטיקה- לקחתי שבוע מקרודנטין שלא עזר ועכשיו לקחתי אוגמנטין שבוסיימתי לפני כמה ימים ועשיתי בדיקת שתן נוספת שהראתה עוד הפעם חיידק איך זה יכול להיות- צורב לי מאוד שם- ואני מאוד דואגת אין - לפני הריון אף פעם לא הייתה לי דלקת שתן- מה עכשיו אפשר לעשות אחרי ש 2 אנטיביוטיקות לא עזרו? סונר כליות רופא לא יעשה כי לי לא היו אף פעם בעיות עם כליות האם זה משהו מסוכן אם אני ל א מגיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ישנן שתי תרופות סבתא שמאוד עוזרות:

בתאל
    15/07/2009

אפשרות 1: להרתיח את כל העלים הירוקים נענע פרוזילה כוסברה וכו' ולשתות מאוד מומלץ מנקה ומחטא ומינסיון עזר לי
    אפשרות 2 שאמרו לי שנחשבת לא פחות יעילה להרתיח קלחי תירס עם המעטפת שלהם , את קלחי התירס תאכלו להנאתכם אך את המים שבסיר תשתי הכל
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת.

ד``ר איילון לחמן
    16/07/2009

לדנה שלום.
    בהריון תנגודת הגוף כידוע יורדת לכן קשה יותר להיפטר מדלקות.אבל אני בטוח שבסוף בעזרת רופאך תנצחו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו