מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה מאוד- דלקת שתן שלא עוברתדנה15/07/2009
שלום אני בשבוע 9 כבר 3 שבועות אני לוקחת אנטיביוטיקה נגד חיידק בשתן- אמרו לי שיש לי דלקת שתן ואני צריכה לקחת אנטיביוטיקה- לקחתי שבוע מקרודנטין שלא עזר ועכשיו לקחתי אוגמנטין שבוסיימתי לפני כמה ימים ועשיתי בדיקת שתן נוספת שהראתה עוד הפעם חיידק איך זה יכול להיות- צורב לי מאוד שם- ואני מאוד דואגת אין - לפני הריון אף פעם לא הייתה לי דלקת שתן- מה עכשיו אפשר לעשות אחרי ש 2 אנטיביוטיקות לא עזרו? סונר כליות רופא לא יעשה כי לי לא היו אף פעם בעיות עם כליות האם זה משהו מסוכן אם אני ל א מגיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנן שתי תרופות סבתא שמאוד עוזרות:
בתאל15/07/2009אפשרות 1: להרתיח את כל העלים הירוקים נענע פרוזילה כוסברה וכו' ולשתות מאוד מומלץ מנקה ומחטא ומינסיון עזר לי
אפשרות 2 שאמרו לי שנחשבת לא פחות יעילה להרתיח קלחי תירס עם המעטפת שלהם , את קלחי התירס תאכלו להנאתכם אך את המים שבסיר תשתי הכל
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת.
ד``ר איילון לחמן16/07/2009לדנה שלום.
בהריון תנגודת הגוף כידוע יורדת לכן קשה יותר להיפטר מדלקות.אבל אני בטוח שבסוף בעזרת רופאך תנצחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)