מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערך בבדיקה נמוך מהנורמהחדשה15/07/2009
אני בהריון בשבוע 8 פלוס 4 ימים. העובר מתאים לשבוע.
אך בבדיקות דם שעשיתי היום יצא ערך שהוא נמוך מנורמה, הרופאה שלחה אותי למומחי המטולוגיה.
platelets 115.00 כאשר הנורמה זה בין 150 ל450.
הרופאה לא יכלה להסביר לי כל כך מה המשמעות של זה אך נראתה לי מודאגת. האם יש לי מה לדאוג? מה זה אומר?
אציין גם שבשני ההריונות הראשונים שלי הבדיקות היו תקינות, גם בבדיקה האחרונה שעשיתי לפני שלוש שנים היה תקין ( הייתי שנה וחצי לאחר הלידה בבדיקות הקודמות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שרופא יענה לך...
רוני16/07/2009כמי שיש לה תמיד רמת טסיות נמוכה - דבר ראשון,אל תיבהלי. אם לא היה לך לפני כן אף פעם, כדאי לחזור על הבדיקה ולפנות להמטולוג (באיזו קופה את ואיפה את גרה? אוכל להמליץ לך). בעיקרון, בהריון יש נטיה לירידה של טסיות וצריך לעקוב לראות עד לאן הרמה תרד.
טיפול בהריון לא נותנים עד רמה של 30,000 טסיות (המחמירים) או קצת יותר (בהריון ראשון קיבלתי טיפול ב- 42,000). יש טיפול לזה ואם זה ימשך - תצטרכי מעקב יותר צמוד על מצב ורמת הטסיות ויתכן ותקבלי טיפול (שהינו בטוח בהריון).
חשוב שתשימי לב אם אין לך דימומים או תופעות נלוות.
ועוד דבר שכרגע עוד רחוק ממך - מתחת ל- 100,000 לא ניתן לקבל אפידורל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
חדשה16/07/2009תודה רוני עזרת לי מאוד (גם בגלל שעדיין שום רופא לא ענה לי ואני הייתי מאוד מודאגת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)