אי שקט בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שקט בלילה
    חגית
    18/07/2009

שלום, אני בת 32, אם לילד בן שנתיים וארבעה חודשים ובהריון שני בשבוע 27. גם בהריון הקודם וגם בהריון הנוכחי סבלתי עד חודש חמישי מהקאות ובחילות ומרגע סיום תופעות אלו ומעבר "לתקופה הטובה יותר" אני סובלת מאי שקט בלילה. בהריון הקודם קישרתי את זה לנושא החוסר מודעות מה זו לידה, החששות, הפחדים וכו' והייתי סבלנית לנושא. הפעם אני לא מצליחה להבין מדוע זה קורה - אמנם הייתה לי לידה קשה מאוד, 18 שעות בחדר לידה, 9 שעות מתוכן עם צירים ללא אפידורל ובשעה ה- 17 כמעט כניסה לניתוח קיסרי בשל מצוקה אצל העובר ובסופו של דבר לידה רגילה - לידת ואקום. אני לא מרגישה שהפעם אני לחוצה מהלידה - אני דווקא חושבת שאני דיי אדישה לסיפור וחושבת שיותר גרוע ממה שהיה כבר לא יכול להיות. נכון שיש לי חששות מנושאים אחרים כמו התמודדות הבן הבכור שלי עם נושא של הצטרפות אחות וכו' אבל לא ברמה שאמורה להשפיע על השינה שלי לדעתי. לכן אני לא מבינה מדוע מופיע שוב האי שקט בלילות... אני ממש לא אוהבת את הלילה... הולכת לישון מאוחר מאוד, מתישה את עצמי כדי להיות מאוד עייפה ובכל זאת מתעוררת אחרי שעתיים מרגע שהלכתי לישון ומתחילה להסתובב בבית בחיפוש אחרי "איך אעביר את הזמן עד הבוקר". מה עושים? האם יש לכם המלצה עבורי? הנושא הזה גורם לתקופת ההריון להפוך ל"סיוט" עבורי ומאוד מקשה עלי... ניסיתי אפילו לקחת "רגיעון" ולא הרגשתי כל שינוי... אני מטבעי בחורה מאוד פעילה, תמיד כזו שלא זקוקה להרבה שעות שינה, מאוד דומיננטית בגידול הבן שלי ומתעייפת המון בשלב זה של ההריון - עבודה, ילד וחום כבד של קיץ עם בטן כבדה כבר. אשמח לקבל עצות, אני כבר מרגישה לגמרי אובדת עצות. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שקט בלילה

הוספת תגובה

• אודה לקבלת תשובה !!!!

חגית
    19/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה ליעץ באופן יעיל

ד''ר יזהר בן שלמה
    19/07/2009

מסרת כל כך הרבה אינפורמציה, שברור שאין לך קשיי התבטאות. נראה שאת מקיימת דיון מאד פורה עם עצמך לגבי הסיבות האפשריות. אולי שיחה גם עם בעלך תועיל. אם גם זה לא יועיל, אפשר שצריך עזרה חיצונית. מבחינת הטיפול באי השקט עצמו, נראה לי שזה אינו מצב שמצריך תרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו