מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרינה בזמן הריון.אפרת18/07/2009
שלום רב,
האם קרינה ממכונת צילום (עימה אני עובדת באופן שכיח במסגרת עבודתי) הינה מסוכנת לעובר בזמן הריון, במיוחד בתחילתו? כמו-כן האם מסוכנת גם קרינה המופקת מעבודה מול מחשב, או קרינות אחרות שאינני מודעת להן? מהי הסכנה שבביצוע צילום רנטגן בזמן הריון?
מודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009לאפרת שלום.
הכתובת הרשמית לתשובות היא המדור למניעת מומים של משרד הבריאות בטל-02-6243669.אגב על איזה צילום רנטגן מדובר?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רנטגן.
אפרת19/07/2009שלום לד"ר לחמן,
מדובר בצילום כף היד, אך כידוע לי בעת צלום רנטגן נחשף רוב הגוף לקרינה, ולכן החשש.
ביצעתי צילום רנטגן כזה לפני שבוע בדיוק, יום לאחר שקיבלתי תוצאה שלילית בבדיקת הריון ביתית, אך ייתכן ואצטרך לבצע צילום נוסף כעת, וכאן החשש (מאחר ואני מנסה להרות).
תודה על תשובותיך והתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)