התכוצויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכוצויות
    לימור
    19/07/2009

שבוע חמישי ויש לי מין התכווצויות ברחם בבטן התחתונה, הכאבים אומנם הינם חזקים אבל מורגשים
    האם יתכן שזו ההרגשה של התרחבות של רצועות הרחם?
    יכול להיות אולי שהם נובעים ממאמץ פיזי או מעצבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכוצויות

הוספת תגובה

• בבקשה תשובתך

לימור
    19/07/2009

בבקשה תגובתך, האם מרגישים את התרחבות הרחם בשבועות האלה?, האם יש ממה לחשוש מההתכוצויות שאני חשה מדי פעם, לעיתים לתקופות ארוכות ולעיתים קצרות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווציות.

ד``ר איילון לחמן
    19/07/2009

ללימור שלום.
    סביר בהחלט שהכאבים הינם נובעים מהתרחבות הרחם והרצועות.אולם באם הינם קשים כמו שציינת -שווה לגשת והיבדק.אגב האם בוצעה בדיקת עלקול לגבי מיקום ההריון?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלקול? כנראה שלא

לימור
    19/07/2009

בשובע הרביעי+2 עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 1866, מלבד זו לא נערכו עוד בדיקות כלשהן, היום אני הולכת לרופא נשים פעם ראשונה...
    הכאבים אינם חזקים, זו הייתה שגיאת כתיב .... פשוט מרגישים התכוצויות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו