מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להריוןHASUI19/07/2009
שלום אני בת 20 לוקחת גלולות נגד הריון.יצא שעשיתי הפסקה של חודשיים מגלולות ואז התחלתי חפיסה ראשונה כמו שצריך מהיום הראשון למחזור.לקחתי את כול החפיסה ויצא שהגלולה האחרונה שלקחתי מהחפיסה היתה יום רביעי עשיתי הפסקה של 7 ימים ואז שכחתי איך אני אמורה להמשיך תחפיסה החדשה.היתי אמורה לקחת אחרי הפסקה של 7 ימים ביום רביעי תגלולה של יום רביעי מהחפיסה ובטעות התבלבלתי ולקחתי במקום תגלולה של יום רביעי לקחתי גלולה ראשונה של החפיסה יום ראשון.וככה המשכתי לקחת את כול החפיסה.אחרי 7 ימים שלקחתי גלולות קיימתי יחסי מין מלאים ללא קונדום והוא גמר ושבוע אחרי לקחתי אנטיביוטיקה במשך שבוע ועכשיו אני 3 גלולות אחרונות לחפיסה.יש סיכוי שאני בהריון?או שהגלולות עדיין הגנו עלי במצב כזה? אני ממש דואגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009ל-HASUI שלום.
הקושי היחידי בהגנה נגד הריון. היא נטילת האנטיביוטיקה.האנטיביוטיקה לעיתים מקשה על ספיגת הגלולה במעי. לכן כשנוטלים אנטיביוטיקה מומלץ אמצעי הגנה נוסף במקביל לגלולות.לגבי "יום הגלולה"-לא משנה עם איזה התחלת כי ההרכב של כולם זהה. ענין הימים כדי שתזכרי אם כבר נטלת באותו יום,או אם שכחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
HASUI19/07/2009אז בהנחה שלקחתי את כול החפיסה כרגיל והתחלתי אותה מסודר,ההגנה היתה אמורה להיות גבוהה, אם לא האנטיביוטיקה שלקחתי שכנראה הורידה אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)