חשש להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון
    HASUI
    19/07/2009

שלום אני בת 20 לוקחת גלולות נגד הריון.יצא שעשיתי הפסקה של חודשיים מגלולות ואז התחלתי חפיסה ראשונה כמו שצריך מהיום הראשון למחזור.לקחתי את כול החפיסה ויצא שהגלולה האחרונה שלקחתי מהחפיסה היתה יום רביעי עשיתי הפסקה של 7 ימים ואז שכחתי איך אני אמורה להמשיך תחפיסה החדשה.היתי אמורה לקחת אחרי הפסקה של 7 ימים ביום רביעי תגלולה של יום רביעי מהחפיסה ובטעות התבלבלתי ולקחתי במקום תגלולה של יום רביעי לקחתי גלולה ראשונה של החפיסה יום ראשון.וככה המשכתי לקחת את כול החפיסה.אחרי 7 ימים שלקחתי גלולות קיימתי יחסי מין מלאים ללא קונדום והוא גמר ושבוע אחרי לקחתי אנטיביוטיקה במשך שבוע ועכשיו אני 3 גלולות אחרונות לחפיסה.יש סיכוי שאני בהריון?או שהגלולות עדיין הגנו עלי במצב כזה? אני ממש דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון

הוספת תגובה

• הריון.

ד``ר איילון לחמן
    19/07/2009

ל-HASUI שלום.
    הקושי היחידי בהגנה נגד הריון. היא נטילת האנטיביוטיקה.האנטיביוטיקה לעיתים מקשה על ספיגת הגלולה במעי. לכן כשנוטלים אנטיביוטיקה מומלץ אמצעי הגנה נוסף במקביל לגלולות.לגבי "יום הגלולה"-לא משנה עם איזה התחלת כי ההרכב של כולם זהה. ענין הימים כדי שתזכרי אם כבר נטלת באותו יום,או אם שכחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

HASUI
    19/07/2009

אז בהנחה שלקחתי את כול החפיסה כרגיל והתחלתי אותה מסודר,ההגנה היתה אמורה להיות גבוהה, אם לא האנטיביוטיקה שלקחתי שכנראה הורידה אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו