קצת חוששת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת חוששת..
    שירן
    19/07/2009

ככה, אני שבוע 8+2 לפי מחשבון הריון באינטרנט... רק מחר יש לי בדיקה לרופאת נשים...
    רציתי לדעת אם זה נחשב כבר שבוע 9??..

ולשאלות היותא מטרידות מתחילת ההריון ברוך ה' אין לי שום תופעות לוואי לא בחילות לא הקאות לא רגישות לריחות כלום!
    יש לי רק הרבה שתן... במיוחד בלילה וקצת רגישות בפטמות שבאה והולכת... שאלתי האם זה הגיוני???. האם חלילה זה אומר משהו על התקינות של ההריון??..
    אני גם מאוד לחוצה כיוון שאני לא מתכוונת לעשות אף אחת מהבדיקות של העובר לא אולטרסאונד וגינלי לא שקיפות ולא חלבון וכל מה שבודק את העובר רק בדיקות שבודוקות אותי...כיוון שאני בחורה דתייה והתייעצתי עם רב שמומחה בנושאים הללו ואני סומכת עליו בעיניים עצומות...
    עוד שאלה, זה מתי אמורה לצאת פחות או יותר בטן.???...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת חוששת..

הוספת תגובה

• מקפיצה

שירן
    19/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן החמודה

ליזי
    19/07/2009

תקראי את התשובה בשבילך ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה התשובה שלי אליך

ליזי
    19/07/2009

תראי גם אני דתייה אבל לבדוק לפחות אולטאסונד מותר בהריון וגם סקירות מותר לעשות שקיפות לא וחלבון עוברי ומי שפיר לא צריך אבל לפחות אולטאסוד זה טוב ולא פוגע בעובר בכלל אם את מאמינה אז תפסיקי להיות לחוצה ותסמכי על השם אפילו בעלך יגיד לך שאני צודקת תאמיני שיהיה טוב ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו