מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחכה יותר מחצי שנה להריוןdiana19/07/2009
היי,
יש לי יומיים איחור, ועשיתי בדיקת שתן שיצא שלילית.
בדרך כלל המחזור שלי סדיר מאוד. אין איחורים אפילו של יום.
האם יש מצב שזה הריון אפילו שהבדיקה יצאה שלילית?
ויש לי רגישות יתר בפטמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
diana19/07/2009מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן לא ממש אמינה
ליזי19/07/2009יתכן ולא ניתן לראות כי זה קטן מאד ממליצה רק בדיקת דם אני לא מאמינה בשתן אולי עוד שבוע יראו בבדיקת שתן לכי מחר בבוקר לבדיקת דם ב ה צ ל ח ה תעדכני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
diana19/07/2009אני כל כך מחכה לזה, והטור הכי קרוב לרופא (כדי לקבל הפניה לבדיקת דם) זה ביום שלישי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא צריך להיות כך
ליזי19/07/2009בדיקת דם יכול לתת גם רופא משפחה ואני אף לא חיכיתי הלכתי בבוקר לרופא משפחה הוצאתי בדיקה אפשר גם דרך הפקידה ועשיתי כבר באותו בוקר לא צריך לחכות לרופא נשים בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ליזי
diana20/07/2009לא התכוונתי לרופא נשים אלא לרופא משפחה. בכללית אפילו לרופא משפחה קשה להגיע....
הם תמיד מפוצצים. אבל טוב שאמת שאפשר לעשות את זה בקבלה.
מחר על הבוקר אני אקפוץ לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
שירלי20/07/2009את יכולה לבקש מהרופא משפחה גם בטלפון ללא קביעת תור
לקבוע תור למחר בבוקר והבדיקה מופיעה אצל האחות במחשב
בשורות טובות
טלטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קבלתי
diana21/07/2009היי
אני עדיין לא קבלתי מחזור והיום עשיתי בדיקת דם. אבל כרגע ראיתי שישי לי ממש שתי טיפות אדומות עד המגן תחתון. אבל חוץ מזה כלום. ואין לי כאבי בטן (בדרך כלל יש לי כאבי מחזור עוד יום לפני המחזור עצמו).
האם עדיין יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שהכל אפשרי
לונה21/07/2009וגם אם נגיד לך שזה אפשרי או לא אפשרי, זה לא מחליף את התוצאות של בדיקת הדם. אני מציעה שפשוט תמתיני לתוצאות הבטא:-)
מחזיקה לך אצבעות:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות
ד''ר יזהר בן שלמה21/07/2009חזרי על הבדיקה בעוד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)