bacterial vaginosis והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• bacterial vaginosis והריון
    דנה
    20/07/2009

שלום!
    לפני חודשיים הייתה לי דלקת בנרתיק בגלל החיידק הנ"ל( זוהה בגלל הריח של ההפרשה וגם במקלון של הרופא-שינה טיפה את הצבע). קיבלתי אנטיביוטיקה+זידובל. אני מנסה להכנס להריון- קיימתי יחסי מין מספר פעמים ולא נשטפתי.
    עכשיו אני אחרי ביוץ ושוב חזר הריח הרע(ואני מאד הגיינית, פשוט לא שטפתי את הנרתיק כי אני רוצה להכנס להריון) כנראה חטפתי שוב את החיידק )-:
    מה אני עושה? קראתי שזה יכול לגרום להפלות ולידות מוקדמות וגם הריח אני לא מסוגלת.... מה עושים? אם נכנסתי להריון אני לא יכולה לקבל טיפול.
    יש אפשרות שזה יעבור לבד? אני לוקחת כדורי ביו.
    יש איזה שטיפה לא מזיקה או שאני חייבת לקבל טיפול? אפשר לקבל טיפול כמו שקיבלתי מקודם?(על התרופות היה כתוב שאסור לקחת אותן בהריון גם הפתילות)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    bacterial vaginosis והריון

הוספת תגובה

• מנסיון אישי - לא תחליף לרופא

רוני
    20/07/2009

בעקרון המקום יסכים בכלל לעשות לך עיסוי כלשהו רק אם המדובר בעיסוי הריון ואם יש להם מישהו המתמחה בכך. אם זה עיסוי המיועד להריון (לרוב המקומות יש) - ניתן לעשותו החל מחודש חמישי - ב- 4 חודשים ראשונים הם לרוב לא מוכנים לטפל- אחר כך הם מסכימים.
    בכל זאת, ממליצה לך ללכת יותר על משהו בכיוון של כתפיים, ראש פנים וגב עליון ולא גב תחתון ורגליים שכולל לחיצות בכל מיני מקומות בעלי משמעות ברפואה אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לענות ללא בדיקה

ד''ר יזהר בן שלמה
    21/07/2009

פני שוב לרופא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו