דחווווף ביותר בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחווווף ביותר בבקשה עזרה
    ג'וווווו
    20/07/2009

לרופאים שלום
    עזרתכם הדחופה...
    אני בשבוע 24 + 3 לפני כמה ימים התחיל לי גרד חזק מאוד , שמלווה בפצעים בכל הגוף
    רגלים, ידים , בטן , הגירוד בלתי נסבל עד לרמה שאי אפשר לישון בלילה, גירוד כל כך חזק .. ממש עד דימומים.. אני מתוסכלת ולא יכולה להמשיך כך, הלכתי לרופא ואובחנתי כסובלת ממחלת עור הריונית בשם PUPPP , שום דבר לא עוזר להרגע חוץ ממקלחת מים קפואים ובערך 7-8 פעמים ביום , אני לא מצליחה לתפקד ביום יום , לא יכולה ללכת לעבודה , מתגרדת בטרוווווף!
    שאלותיי,
    1. האם זה מזיק לעוברים שלי??? ( הריון תאומים)
    2. ידוע לי שזה מתפרץ בדרך כלל בסוף ההריון - שבועיים שלושה לפני הלידה .
    איך אני אמורה לסבול את זה עוד 16 שבועות ??????, האם יש פיתרון נוסף חוץ ממשחה שלא עוזרת .... האם ניתן להמליץ על שמירת הריון , מאחר ואי אפשר לתפקד ביום יום כך?? ( בלי שינה , גירודים חזקים ביותר, פצעים ,דימום מכל הגוף,סבל נוראי, ומצוקה נפשית בעיקר)
    אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחווווף ביותר בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• נשמע ממש מטריד

טלי
    20/07/2009

קראתי את מה שכתבת והאמת שאפילו אני התחלתי להתגרד.
    גם לי יש גירודים חזקים בגוף בגלל ההריון ואני כמה לפחות פעמיים בלילה להתקלח עם מים קרים
    (בדיוק כמו שתיארת). אבל דמם חזק כמו שאת מתארת באמת נשמע לי חריג.
    אני מורחת אלוורה וזה קצת עוזר.
    באיזה קופת חולים את? והאם את גרה במרכז?
    יש רופא עור (פרופסור) מומחה בקופת חולים מכבי , יושב ברח' שנקין בת"א , שמו רוני וולף.
    בעלי בקופ"ח מכבי (אני בכללית) והוא נחשב לעילוי.
    אם את בכללית יש את דר' יוסף שירי, גם כן מומחה, יושב ליד רח' דיזינגוף.(לי עזר קצת עם הגרודים)
    לגבי שאר הקופות , אין לי מושג.
    תעדכני אותי אם תרצי.
    ביי ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להמליץ על רופאים מטעם מאוחדת

לונה
    21/07/2009

אם צריך:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרת הבעיה

ד''ר יזהר בן שלמה
    21/07/2009

נשמעת כמצדיקה עבודה אינטנסיבית מול הרופא המטפל, או מרפאת סיבוכי ההריון שאליה את אמורה להיות מופנית. שאלת שמירת ההריון, כפתרון אדמיניסטרטיבי לצרכייך המיוחדים, היא מאד במקומה, ורופאך יצטרך כנראה לאמץ את הרעיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו