מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוב!!! אודה על תשובתכם!אניי (אניטה)28/08/2007
ערב טוב...
אז ככה.. אני ובעלי מנסים כבר 3 חודשיים להיכנס להיריון. זה הייה הריון ראשון שלנו. אני בת 20 והא בן 22. ללא מחלות וללא עבר במשפחת על מחלות תורשתיות. אנחנו מנסים סביב כל ימי הביוץ בפעילות יומיומית. שבוע לפני יום הביוץ ועוד שבוע אחרי... (פעילות מאומצת אבל משולבת עם הנאה..). מחזור אחרון היה לי ב9.8.07 הגיע באיחור של 3 ימים וגם היה יותר כמו הפרשות חומות (סורי כל התיאור). עשיתי בדיקת דם להריון ויצא שלילי.
השאלה שלי היא : אנחנו אולי עושים משהו לא נכון? שמעתי שיותר מומלץ יום כן יום לא?
אנחנו מנסים כבר 3 חודשים זה מעיד על בעיה כלשהיא?
והחודש בגלל האיחור במחזור לא יצא לי טוב לחשב את יום הביוץ. אבל ממה שאני חושבת שפיספסנו אותו (בעלי עבד לילה) אבל יומים לפני קימנו יחסים ויום אחרי. יש סיכוי להריון? (אני עוד מקווה שטעיתי בחישוב ביום..). המחזור שלי סדיר בדר"כ.
מתנצלת על האורך ותודה מראש.
מחכה לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר בני שכטר31/08/2007שלום אניטה!
אתם עושים נכון, וזה בסדר. בעיקרון יותר טוב לנסות יום כן ויום לא.
אבחנה של בעית פיריון נקבעת לאחר שנה של ניסיונות כושלים, אלא אם כן את סובלת ממחזורים לא סדירים או שיש בעיות רפואיות אחרות.
אני בהחלט ממליץ שתגשי לרופא/ה שלך להתייעצות והסברים. יש בדיקות שצריך לעשות עוד טרם הכניסה להיריון וכן לקחת טיפול (חו' פולית למשל) מתאים.
אז פני לרופא/ה ושיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה והמשך
אניי (אניטה)31/08/2007פרטים נוספים: ברגע ההחלטה הגעתי לרופא נשים שלי שנן לי לעשות סידרת בדיקות דם-הן יצאו תקינות. כמו כן עברתי בדיקה גינוגולוגית שגם היתה תקינה. המחזור שלי כל 27-28 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ד''ר בני שכטר02/09/2007ושיהיו ניסיונות מהנים ובעיקר מוצלחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)