מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירת מערכות שלישיתלונה21/07/2009
ב"ה כל הבדיקות עד כה נמצאו תקינות. כולל שקיפות (משולבת עם חלבון עוברי הראתה 1:20000), סקירה ראשון ושניה. אני כעת בשבוע 23 פלוס 2. מרגישה תנועות עובר והכל עובד כשגרה. בגלל דופן בטן היה קצת קשה לראות בסקירה השניה אבל פרט לכך ד"ר בולדס אמר שהכל נראה תקין.
שאלתי, אם מבחינה כספית אין לי בעיה לבצע זאת, האם יש אינדיקציה לביצוע סקירה שלישית? ואם כן, באיזה שלב?
בנוסף, האם יש מניעה לשחות בים או בבריכה? אני מניחה שאין אבל רוצה להיות רגועה. כי הגלים די גבוהים וחובטים קצת בבטן:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלישית.
ד``ר איילון לחמן21/07/2009ללונה שלום.
דר בולדס הוא רופא מצוין לדעתי.לכן הייתי הולך לפי עצתו. לגבי השחיה אין בעיה.כמובן בחוף מותר ונקי עם מציל וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב:-)
לונה21/07/2009מסרתי לו דרישת שלום ממך כפי שביקשת. הוא שמח לשמוע ממך ומסר בחזרה:-)
תודה שהמלצת עליו, אני מאוד מרוצה.
ד"ר בולדס אמר שהכל נראה תקין אבל שיש דברים שמתפתחים גם בהמשך ההריון, בעיקר בכל הנוגע להתפתחות המוח. ושאם רוצים אפשר לשקול סקירה שלישית.
אני מניחה שזה משהו שאומרים לכל המטופלות שעוברות סקירת מערכות (זה לדעתי כהמשך למסמך עליו חותמים על הידיעה שהUד הוא אמצעי מוגבל ואינו מחייב במאה אחוזים).
הוא לא אמר שיש אינדיקציה רפואית ספציפית לגבי אבל כן העלה את האפשרות לבצע סקירה שלישית. לא צורך אלא אפשרות.
מה דעתך לאור זאת? יש טעם לקבוע תור לסקירה שלישית? ואם כן, באיזה שבוע מומלץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)